Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Πρόσθεσε ποιότητα, εμπειρία και ταλέντο με την λήξη της μεταγραφικής περιόδου ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Με τρεις ακόμη πολύ σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες έκλεισε η θερινή μεταγραφική περίοδος για τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας. Πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές (οι δύο εξ αυτών γηγενείς), που ο καθένας με τα δικά του ιδιαίτερα και αξιόλογα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά, είναι βέβαιο ότι θα ενισχύσουν σε μεγάλο βαθμό την αγωνιστική δυναμικότητα του συλλόγου.
Η πρώτη μεταγραφή είναι ο πολύ γνωστός και στα γήπεδα της ΕΠΣ Πέλλας, πληθωρικός επιθετικός Ηλίας Ηλιάδης από την Πέλλα που αποκτήθηκε εσχάτως από την ΠΑΕ Τερψιθέας - Ευαγγελίστριας της ΕΠΣΜ. Ο Ηλίας Ηλιάδης έχει ξεκινήσει την αξιοσημείωτη ποδοσφαιρική καριέρα του από τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας, ενώ πέρασε μεταξύ άλλων κι από τους Αγροτικό Αστέρα, Εδεσσαϊκό, Μακεδονικό Ασκού, Ολυμπιακό Κυμίνων, πριν επιστρέψει και πάλι στην βάση του, αφού του το επιτρέπουν επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Ένας ποδοσφαιριστής με την κλάση, την εμπειρία και την ποιότητά του, που αναμένεται να δώσει περισσότερες ουσιαστικές λύσεις στα αγωνιστικά και τακτικά πλάνα του Γιάννη Χαρπίδη, αλλά και μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα για την ομάδα της Πέλλας.
Η δεύτερη μεταγραφή είναι ο νεαρός δυναμικός ακραίος αμυντικός Λέοναρντ Κοβάτσι από τα Γιαννιτσά, που αγωνίστηκε πριν το πρόσφατο στρατιωτικό του σε Αναγέννηση Γιαννιτσών και Νίκη Αξού, για να καταλήξει φέτος στην ομάδα της Πέλλας. Ο Λέοναρντ Κοβάτσι χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια και μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία και στα δύο άκρα της άμυνας.
Τρίτη και τελευταία μεταγραφή γι' αυτή τη μεταγραφική περίοδο ο 16χρονος ταλαντούχος επιθετικός Κωνσταντίνος Τσίζμας από την Πέλλα, που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις υποδομές της Πέλλας, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια ανήκε και αγωνιζόταν στην Ακαδημία της Αναγέννησης Χαλκηδόνας. Ένας ποδοσφαιριστής επένδυση για το παρόν, παρακαταθήκη για το μέλλον του συλλόγου.
Οι τρεις ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στις προπονήσεις της Πέλλας, ενώ ανάλογα με τον βαθμό ετοιμότητας, θα τεθούν περιοδικά και στην διάθεση του Γιάννη Χαρπίδη για τους προσεχείς επίσημους αγώνες της ομάδας.
Η διοίκηση περιχαρής τους καλωσορίζει στον σύλλογο τους εύχεται υγεία με πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: