Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

ΕΠΣΜ: Πιστή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Πολιτείας από τα γηπεδούχα σωματεία - Αναβολές αγώνων λόγω Covid-19

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας τονίζεται στα σωματεία της δύναμής της ότι, όταν αυτά είναι γηπεδούχα, πρέπει να τηρείται με σχολαστικότητα το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει θεσπίσει η Πολιτεία και να γίνεται αυστηρός έλεγχος στην είσοδο των φιλάθλων.
Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε αγώνες, σε ανοικτές εγκαταστάσεις, με πληρότητα έως 60% της χωρητικότητας του γηπέδου. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ και ως 5% ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟΥ ΘΕΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΕΩΣ 17 ΕΤΩΝ.
Οι μη εμβολιασμένοι ανήλικοι 13 έως 17 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή Rapid test 48 ωρών.
Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
Επίσης, επισημαίνεται ότι όλοι όσοι βρίσκονται στις κερκίδες του γηπέδου πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά μάσκα, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς το γηπεδούχο σωματείο έχει την απόλυτη ευθύνη και σε περίπτωση ελέγχου από δημόσια αρχή προβλέπεται η επιβολή μεγάλων προστίμων.
Αναβολές αγώνων λόγω Covid-19
Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι αναβάλλονται οι αγώνες του 1ου ομίλου της Α1 κατηγορίας Ιωνικός – ΑΕ Ευόσμου και του 4ου ομίλου της Β’ κατηγορίας Αισχύλος Ωραιοκάστρου - Δόξα Περιβολακίου που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 στα γήπεδο Ιωνίας και Αγίου Παύλου, αντίστοιχα, επειδή επιβεβαιώθηκαν θετικοί στο Covid-19 ποδοσφαιριστές του Ιωνικού και της Δόξας Περιβολακίου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: