Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Γ΄ Εθνική – 2ος όμιλος: “3 στους 4” κερδίζουν... τη σωτηρία! - Τα δυο βήματα ως τη λήξη

Για τρεις θέσεις στον… ήλιο.
Ένας στους τέσσερις… χάνει, αν προτιμάτε! Δυο στροφές πριν τη λήξη, μια εβδομάδα-φωτιά που θα κρίνει τα πάντα, για τη σωτηρία στο 2ο όμιλο, σε “μάχες” την Κυριακή και την Τετάρτη.
Ήδη το τοπίο αρχίζει να ξεδιαλύνει σε μεγάλο ποσοστό. Όχι όμως απόλυτο και αναμένεται… θρίλερ.
Αν θεωρήσουμε οτι δυο ομάδες παλεύουν για τον τίτλο, ο Μακεδονικός και η FC Κοζάνη και οι Εδεσσαϊκός-ΑΕΠ Κοζάνης “μονομαχούν” για την τιμητική 3η θέση, για το γόητρο, την οποία προς το παρόν μοιράζονται σε ισοβαθμία (αλλά ήδη εξασφάλισαν την κατηγορία, χωρίς να προλαβαίνουν το κάτι παραπάνω-έχουν όμως ρόλο ρυθμιστή αμφότεροι), τότε το… 1/3 του ομίλου, 4 ομάδες, δίνουν το νυν υπερ πάντων αγώνα για να γλιτώσουν το “πικρό ποτήρι” του υποβιβασμού στα τοπικά.
Αυτό που ήδη έχουν γευτεί Ηρακλής Αμπελοκήπων, Καληράχη Γρεβενών (προηγήθηκαν χρονικά αυτοί οι δυο), Γιαννιτσά και ΟΦ Αγίου Ματθαίου (την Τετάρτη).
Έτσι, έμειναν οι Λευκίμμη, Θύελλα Σαρακηνών (έχουν από ένα ματς με τους δυο πρωτοπόρους), Ποσειδώνας Μηχανιώνας (κατά πολλούς το φαβορί για σωτηρία βάσει προγράμματος) και Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (προς το παρόν εκείνος σε θέση πτώσης), να παλεύουν με περισσότερες ή λιγότερες αξιώσεις για να αποφύγουν την… καυτή πατάτα, το 5ο και τελευταίο εισιτήριο που ισοδυναμεί με… άγουσα και φύλλο πορείας για τις τοπικές ενώσεις.
Αναλυτικά η βαθμολογία τους και το πρόγραμμά τους στα δυο τελευταία ματς, με τα… κομπιουτεράκια, τους υπολογισμούς και τα ενδεχόμενα ισοβαθμιών να έχουν πάρει “φωτιά”.
5. ΛΕΥΚΙΜΜΗ, 30 ΒΑΘΜΟΙ
21η Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων εκτός, 22η Μακεδονικός εντός.
6. ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ, 30 ΒΑΘΜΟΙ
21η Εδεσσαϊκός εκτός,22η FC Κοζάνης εντός
7. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ, 29 ΒΑΘΜΟΙ
21η ΑΣ Γιαννιτσά εντός, 22η ΑΕΠ Κοζάνης εκτός
8. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, 27 ΒΑΘΜΟΙ
21η Λευκίμμη εντός, 22η Εδεσσαϊκός εντός

Δεν υπάρχουν σχόλια: