Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Τα αποτελέσματα των κυριακάτικων αγώνων στην ΕΠΣ Πέλλας

Στον 1ο όμιλο της Α1 και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Κερασιάς τα προβλήματα συνεχίζονται από την κακοκαιρία και μοιραία οι προγραμματισμένοι αγώνες εκεί αναβάλλονται ο ένας μετά τον άλλο.  Λευκή ισοπαλία στην Σωσάνδρα, με τον Άρη Νησίου που έχει μπροστά του τελικό πρωταθλήματος και κυπέλλου, παρά την γενικότερη «αδιαφορία» των play off του ομίλου, να αρνείται να χάσει το αήττητο του.
Στην Α' Ερασιτεχνική το Μαυροβούνι δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Λεπτοκαρυά, κι έτσι έμεινε λίγο πίσω στην βαθμολογία σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, κι ενώ έπονται δύο ντέρμπι. Ο γείτονας Άρης Αθύρων, έχοντας ένα πολύ δύσκολο υπολειπόμενο πρόγραμμα, παρά τα ατυχή αποτελέσματα διατηρεί μια απόσταση σχετικής ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού.
Στην Β' Ερασιτεχνική και στους δύο ομίλους «έβρεξε» γκολ, με το Μεσιανό να περνάει σαν σίφουνας από το Δυτικό με το σκορ της ημέρας, ενώ στην Ραχώνα πολύ καλύτερη η τοπική ομάδα στο γειτονικό ντέρμπι, υποχρέωσε σε βαριά ήττα την ελλιπή για ακόμη μία φορά Νέα Πέλλα, που ολοκλήρωσε έτσι «άδοξα» τις φετινές επίσημες υποχρεώσεις της, αφού την τελευταία αγωνιστική θα εκτίσει το ρεπό της.
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
 
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ PLAY OFF 3η αγωνιστική
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΑΝΒΛ
ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 0-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 17η αγωνιστική
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 1-1
ΑΡΗΣ Π ΗΛΙΑ - ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ 3-1
Μ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ - ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 3-1

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ PLAY OFF 6η αγωνιστική
ΠΑΣ ΞΙΦΙΑΝΗΣ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ 6-0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 17η αγωνιστική
ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ - Μ ΑΛΕΞΑΝΡΟΣ Ν ΠΕΛΛΑΣ 4-1
ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΙΑΝΟΥ 2-9
Ν Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ ΒΡΥΣΗΣ 0-4

Δεν υπάρχουν σχόλια: