Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Η ΕΠΣ Κιλκίς καταδικάζει τον άγριο ξυλοδαρμό του ποδοσφαιριστή του Πευκοδάσους

Καταδικάζουμε την πρωτοφανή για τα δεδομένα του νομού Κιλκίς, ενέργεια ομάδας φιλάθλων να ξυλοκοπήσουν με αγριότητα ποδοσφαιριστή της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝ Πευκοδάσους δύο ώρες μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα.
Οι συγκεκριμένοι δράστες δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, δεν αγαπούν τον αθλητισμό, αλλά βρίσκονται στους αθλητικούς χώρους με μοναδικό σκοπό να εκφράσουν τα βίαια ένστικτά τους, και να πλήξουν τον ήδη βαλλόμενο χώρο του ποδοσφαίρου.
Υπενθυμίζουμε ότι η νομοθεσία για την οπαδική βία έχει αυστηροποιηθεί, οι όποιοι επίδοξοι παραβάτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να γνωρίζουν ότι οι ποινές είναι αυστηρές και άμεσα εκτελεστέες. Εκφράζουμε απερίφραστα την καταδίκη μας ενάντια σε ενέργειες βιαιοπραγίας, και δηλώνουμε την θέση μας ότι είμαστε στη διάθεση της επίσημης Πολιτείας με οποιαδήποτε ενέργεια ή δράση απαιτείται, ώστε και με τη δική μας συνδρομή να κατορθώσουμε να απομονώσουμε και να αποβάλλουμε αυτούς που προσβάλλουν και πληγώ νουν το άθλημα που αγαπούμε και υπηρετούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: