Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Τα αποτελέσματα των Σαββατιάτικων Αγώνων σε ΕΠΣ Πέλλας και SL2

Στην Α1 μόνο παιχνίδια του 1ου ομίλου σήμερα, με τον Άρη Νησίου να πετυχαίνει μία ακόμη εύκολη νίκη υποδεχόμενος την Κερασιά αυτή τη φορά, ενώ νίκη γοήτρου για τους Προμάχους στην γειτονική Σωσάνδρα, που ίσως σε διαφορετική και κανονική περίσταση, να είχε αγωνιστικές και βαθμολογικές «παρενέργειες» για τον τοπικό Ακρίτα.
Στην Α' Ερασιτεχνική ο ΣΦ ΠΑΟΚ Πατριαρχείο και ο Άρης ΑΘύρων, δεν λένε να ξεμπλέξουν από τις άμεσες ο πρώτος ή τις έμμεσες ο δεύτερος περιπέτειες υποβιβασμού, έστω κι αν θεωρητικά και φαινομενικά βάση προγράμματος, όλες οι ομάδες έχουν μπροστά τους περίπου τον ίδιο βαθμό δυσκολίας και η βαθμολογική κατάσταση αν αλλάξει, θα αλλάξει οριακά στο ελάχιστο, χωρίς όμως ανατροπές και εκπλήξεις. Μεγάλη μάχη μέχρι τέλους για την 3η προνομιούχο θέση και μέχρι τελευταία αγωνιστική μάλλον θα περιμένουμε να δούμε, που θα κάτσει οριακά η «μπίλια»...
Τέλος στον 2ο όμιλο της Β' Ερασιτεχνικής σε ότι αφορά τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας και τυπικά πρωταθλητής της ο Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης με τρίποντο στα «χαρτιά», αφού ο ΠΑΟΚ Δυτικού δεν κατέβηκε ποτέ να αγωνιστεί. Την 2η προνομιούχο θέση κατέκτησε ο Φίλιππος Γιαννιτσών, ενώ σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο θα οδηγηθεί ο 3ος Κεραυνός Μεσιανού, που θα αντιμετωπίσει την Άρνισσα.
Στην SL2 η καλή εκτός έδρας εμφάνιση του Αλμωπού στον Βόλο με αντίπαλο την Νίκη, δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε και μ' ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού ο Ρόβας έχασε πέναλτι με το σκορ στο 0-0. 
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα: 

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ PLAY OFF 4η αγωνιστική
ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 0-1
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 4-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 18η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ - ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 1-2
ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 1-4
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ - Μ ΘΥΕΛΛΑ ΡΙΖΟΧΩΡΙΟΥ 4-1

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 18η αγωνιστική
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ Α ΛΟΥΚΑ 2-0
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ ΒΡΥΣΗΣ - ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ 3-0 α.α.
 
SUPER LEAGUE 2 - Α ΟΜΙΛΟΣ - 26η αγωνιστική
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: