Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Σφαίρες στο Κορινθιακό Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ναι καλά διαβάσατε στο τίτλο μας…
Ένα θέμα που θα κάνει πάλι τον γύρω του διαδικτύου…
Μετά το συμβάν με τους πυροβολισμούς στο γήπεδο των Αθικίων σήμερα ένα ακόμα συμβάν με σφαίρες αυτή τη φορά ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου.
Οι σφαίρες που βρέθηκαν στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του Διαιτητή Παντελή Χονδρόπουλου ήταν η αιτία της Αναβολής του Αγώνα ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ για τα PLAY OFF της Α΄ Κατηγορίας Κορινθίας στο ΘΩΔΕΙΟ Στάδιο Λουτρακίου.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοσιογραφικής μας ομάδας, ο Παντελής Χονδρόπουλος είχε οριστεί να διευθύνει τον αγώνα ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ για τα PLAY OFF της Α΄ Κατηγορίας Κορινθίας.
Την ώρα που πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του, να πάει στο γήπεδο Λουτρακίου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Δημοσιογραφικής μας ομάδας, βρήκε πάνω σε αυτό 2 σφαίρες.
Αμέσως φανερά τρομοκρατημένος ειδοποίησε τα αρμόδια ποδοσφαιρικά όργανα και την αστυνομία.
Φυσικά ο Συνοικισμιώτης διαιτητής σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση δεν μπορούσε να πάει στο γήπεδο και έτσι ο αγώνας αναβλήθηκε..
Οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν κανονικά στο γήπεδο έκαναν προθέρμανση και περίμεναν μέχρι 4.30 που ήταν προγραμματισμένη η έναρξη του αγώνα.
Την υπόθεση τώρα την έχουν πάρει στα χέρια τους οι υπηρεσίες της Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας που μας έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να κάνουν την δουλειά του πάρα πολύ καλά.
Πρόεδρος Διαιτητών Κορινθίας - Χρ. Βλαχοπάνος: «Γέμισε ο νομός μας τσάμπα μάγκες»
Μετά και το τελευταίο περιστατικό που έλαβε χώρα εναντίον συναδέλφου μας πριν τον αγώνα ΑΟΛ – ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ο Σ.Δ.Π. Κορινθίας καταλήγει στο ανωτέρω συμπέρασμα καταδικάζοντας φυσικά αυτή την εγκληματική ενέργεια.
Επίσης καταδικάζει την ΑΝΑΝΔΡΗ επίθεση σε βάρος διαιτητή μας που δέχτηκε από παίκτη της ομάδας του Αγ. Βασιλείου στο Σαββατιάτικο παιχνίδι ΑΟ Σπαθοβουνίου - Πρόοδος Αγ. Βασιλείου.
Τα περιστατικά συσσωρεύονται ανησυχητικά.
Κύριοι παράγοντες ξεκαθαρίστε μέσα σας τι είδους ποδόσφαιρο θέλετε, δε θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω ανάλυση αυτή τη στιγμή παρότι έχουμε άποψη την οποία θα εκφράσουμε εκεί που πρέπει. Γνωρίζουμε ότι η διοργανώτρια καταβάλει προσπάθειες οι οποίες δεν αρκούν.
Για το λόγω αυτό καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του ποδοσφαίρου, για μία ακόμα φορά, να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι, παράγοντες – διαιτητές – προπονητές και να συμφωνήσουμε με οποιοδήποτε κόστος, να αποβάλλουμε αποβράσματα που λερώνουν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Το πρόβλημα δε λύνεται μόνο με τις προσπάθειες της εκάτοστε διοργανώτριας και το μόνο σίγουρο είναι ότι δε μπορεί να λυθεί μόνο από τους διαιτητές.
Ανακοίνωση ΕΠΣ Κορινθίας
Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κορινθίας καταδικάζουν το απαράδεκτο συμβάν που έγινε εις βάρος του διαιτητή Χονδρόπουλου Παντελή.
Μια ενέργεια που είχε σκοπό και στόχο όχι μόνο τον διαιτητή του αγώνος ΑΟΛ – Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ αλλά όλο τον ποδοσφαιρικό χώρο της Κορινθίας.
Η Ε.Π.Σ. Κορινθίας όπως μέχρι τώρα έχει πράξει, δηλώνει ότι και στο μέλλον θα προστατεύσει μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων της και των αρμοδιοτήτων της και θα διασφαλίσει την ομαλή και δίκαιη διεξαγωγή όλων των πρωταθλημάτων και ότι ο πρωταθλητής θα βγει μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: