Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

ΕΠΣ Πέλλας - Β' Ερασιτεχνική: Μέγας Αλέξανδρος Νέας Πέλλας - Νέος Πυρσός Πετριάς (6 - 0)9 - 0. Τον «χαβά» του ο πρωτοπόρος...

Στην Νέα Πέλλα ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος με εναλλακτική ενδεκάδα και αρκετές αλλαγές, αφού έχει την πολυτέλεια ίσως του πλουσιότερου ρόστερ της κατηγορίας, δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στον ουραγό του ομίλου Νέο Πυρσό Πετριάς, κι έφτασε σε μια εύκολη και ιδιαίτερα ευρεία νίκη.
Το παιχνίδι φυσικά και δεν αντέχει σε κανέναν σχολιασμό όταν το τελικό σκορ έχει γράψει 9 - 0 και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι χαώδης, όμως στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν ότι, οι φιλοξενούμενοι στο καλό τους ημίωρο στο δεύτερο ημίχρονο που εμφανίστηκαν πιο ανταγωνιστικοί και δεν έμοιαζαν σε τίποτα την αδύναμη ομάδα του πρώτου ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους όμως να έχουν προβεί σε περισσότερες αλλαγές και να εμφανίζουν και την σχετική «χαλαρότητα» του 6 - 0 του ημιχρόνου, μπορεί να δημιούργησαν και να έχασαν καλές ευκαιρίες να μειώσουν το σκορ, όμως δεν μπόρεσαν και πάλι να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Αντ' αυτού δέχθηκαν ακόμη τρία τέρματα, για να ανέβει ο δείκτης του σκορ στο πολύ βαρύ γι' αυτούς τελικό 9 - 0. 
Εκτός των 9 τερμάτων για τους γηπεδούχους που δεν χρειάστηκε να πατήσουν «γκάζι» σε κανένα σημείο του αγώνα, πολλές ήταν και οι ευκαιρίες που χάθηκαν από επιπολαιότητα, χαλαρότητα και αστοχία. Τα τέρματα πέτυχαν οι Τσαρτσαράκης (15', 45', 60' και 80' με πέναλτι), Βουζαξάκης (20' χαμένο πέναλτι και στην επαναφορά γκολ, 40'), Αραμπατζής (25'), Κοκονάς (35' με πέναλτι) και Γιαβάσης (65'). Αρκετός και πάλι ο κόσμος στις εξέδρες του γηπέδου, που στηρίζει έμπρακτα την φετινή προσπάθεια των γηπεδούχων.
Άριστος ο νεαρός διαιτητής της αναμέτρησης κ. Σαββίδης, στην πρώτη του μάλιστα παρουσία σε ανδρικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, με παραδειγματική εφαρμογή των κανονισμών, σ' ένα παιχνίδι που είχε αρκετές φάσεις σε όλα τα σημεία του γηπέδου!

















Δεν υπάρχουν σχόλια: