Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

ΕΠΟ: Δεύτερο βήμα για το Ινστιτούτο Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου

Το Ινστιτούτο Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου (ΙΕΠ), το οποίο ιδρύθηκε έχοντας ως κύρια αποστολή την ανάπτυξη και βιωσιμότητα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, συνεχίζει τη δράση του προς την κατεύθυνση αυτή.
Το ΙΕΠ με τη στενή και αμέριστη συνεργασία όλων των τμημάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προσπαθεί εδώ και σχεδόν δύο χρόνια να συμβάλει και να συνδράμει στο μέτρο και στον βαθμό που του αναλογεί στην προσπάθεια που γίνεται για την ανάπτυξη και αναβάθμιση του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.
Μετά την παρουσίαση της Α΄ Φάσης της μελέτης για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, το ΙΕΠ προχωρά στην επόμενη φάση που περιλαμβάνει την ενεργό συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων με το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας έχει ήδη συσταθεί στην ΕΠΟ ομάδα εργασίας υπό τη Διεύθυνση Ποδοσφαίρου, έτσι ώστε δομημένα, τεκμηριωμένα και χρονικά προσδιορισμένα να γίνεται η αξιοποίηση των μελετών και των προτάσεων που θα κατατεθούν με στόχο το όλο εγχείρημα να προχωρήσει και να καταφέρει να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη και αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
H κλιμακούμενη εντατικοποίηση των βημάτων συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων περιλαμβάνει, κατά το αμέσως προσεχές διάστημα, την αποστολή χρήσιμου ενημερωτικού υλικού προς τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: