Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

«Μαύρο» Μητσοτάκη στα ξένα Μέσα Ενημέρωσης!

Περίπου δύο ώρες διήρκησε η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Η συνέντευξη αφορούσε τα θέματα οικονομίας, ανάπτυξης και απασχόλησης.
Ο κ. Μητσοτάκης δεν έδωσε καμία νέα ή ουσιαστική είδηση. Αντιθέτως προέβη σε μια θριαμβολογία της διακυβέρνησής του επί των οικονομικών και των αναπτυξιακών θεμάτων. Φυσικά, στη συνέντευξη Τύπου υπήρχαν τα… κλασικά που συμβαίνουν στην εποχή Μητσοτάκη.
Προτεραιότητα πήραν οι δημοσιογράφοι που… είναι πιο κοντά στην κυβέρνηση, ενώ όσοι δεν κάνουν «λιβανιστήρι» ή το Μέγαρο Μαξίμου θεωρεί ότι εργάζονται σε «μη φιλικά» μέσα ενημέρωσης, ρώτησαν τελευταίοι.
Βέβαια, υπήρχαν και άλλοι δημοσιογράφοι που δεν πρόλαβαν να ρωτήσουν καθόλου. Ποιοι; Οι ανταποκριτές των ξένων μέσων ενημέρωσης εν Ελλάδι.
Ο κ. Οικονόμου βιαζόταν να ολοκληρωθεί η συνέντευξη Τύπου και μετά την ερώτηση της δημοσιογράφου Βίκυ Σαμαρά έσπευσε να ευχαριστήσει τους παρευρισκόμενους και να σηκωθεί όρθιος.
Τότε ακούστηκε από κάτω: «Κύριε Οικονόμου, τα ξένα μέσα ενημέρωσης δεν έχουν ερώτηση;» Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σάστισε και κοίταξε τον πρωθυπουργό. Και άμεσα αποχώρησαν αμφότεροι.
Η… ελεύθερη δημοσιογραφία στο απόσπασμα.

Αλέξανδρος Κλοκώνης
Πηγή: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: