Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Χωρίς αντίπαλο ο Μέγας Αλέξανδρος Ν. Πέλλας

Είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στον 2ο όμιλο της Β' Ερασιτεχνικής και την άνοδο στην Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία και το δείχνει σε κάθε παιχνίδι, έδρα και αντίπαλο... Έτσι και σήμερα ο Μέγας Αλέξανδρος Ν. Πέλλας χωρίς να βρει ιδιαίτερη αντίσταση από την Δόξα Π. Μυλοτόπου, με καλή απόδοση, πρόσθεσε στο ενεργητικό του ακόμη μία εύκολη και ευρεία νίκη.
Οι γηπεδούχοι «τελείωσαν» το παιχνίδι πολύ νωρίς, αφού στο ημίχρονο πήραν προβάδισμα στο σκορ με 3 - 0, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αμφισβήτησης από τους φιλοξενούμενους για την ανωτερότητά τους. Το δεύτερο ημίχρονο τυπική διαδικασία, απλά ολοκλήρωσε την προδιαγραφόμενη ευρεία νίκη του γηπεδούχου Μεγάλου Αλεξάνδρου με δύο ακόμη τέρματα και την φιλοξενούμενη Δόξα να πετυχαίνει το γκολ της τιμής και να διαμορφώνεται το τελικό 5 - 1. Τα τέρματα των γηπεδούχων που είχαν επιθετικό πλουραλισμό πέτυχαν οι Βουζαξάκης (9'), Παπαδόπουλος (16'), Μητρέντσης (41'), Συρώκας (51') και Αραμπατζής (63'), ενώ το μοναδικό των φιλοξενουμένων ο Γιαλίδης (66').
Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα, στην μνήμη του Κώστα Τυριακίδη, που είχε αγωνιστεί στον Μέγα Αλέξανδρο Ν. Πέλλας την περίοδο 1988-1992.
Η διοίκηση της γηπεδούχου ομάδας και προσωπικά ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, συγχαίρουν τους κ.κ. Γιουματζίδη, Ζιώγλη και Πολυχρονίδη για την άριστη διαιτησία τους.
 








Δεν υπάρχουν σχόλια: