Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

ΕΠΣ Πέλλας: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου 6/1/2024

Η νέα χρονιά ξεκίνησε με «στραβοπατήματα» για φιλόδοξους και επίδοξους μνηστήρες των κορυφαίων βαθμολογικών θέσεων και στις δύο ερασιτεχνικές κατηγορίες της ΕΠΣ Πέλλας Α1 και Α' Ερασιτεχνική, για τις οποίες διεξήχθησαν αγώνες σήμερα.
Άρης Νησίου και Ορφέας Ριζαρίου αντίθετα συνέχισαν όπως έκλεισαν την προηγούμενη, με θετικά αποτελέσματα ο πρώτος εντός με αντίπαλο την Δόξα Μελισσίου και ο δεύτερος εκτός με τον Ολυμπιακό Γαλατάδων, αποτελέσματα τα οποία βελτίωσαν ακόμη περισσότερο την βαθμολογική τους θέση.
Στην Α' Ερασιτεχνική η πολύ φιλόδοξη φέτος και δεύτερη της βαθμολογίας Νίκη Καλής, υποχρεώθηκε σε επώδυνη εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τον σκληροτράχηλο Ατρόμητο Λεπτοκαρυάς. 
Στην Νέα Τραπεζούντα και στο πρώτο του παιχνίδι για το 2024, έμελλε σήμερα να σπάσει το φετινό αήττητο του Εθνικού Γιαννιτσών, από ένα όμως πολύ αξιόλογο αντίπαλο, όπως είναι ο Ακρίτας Σωσάνδρας. Ο αγώνας αμφίρροπος με τις δύο ομάδες πολύ προσεκτικές και με μια ελαφρά γηπεδική υπεροχή του Εθνικού σε μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, που όμως από φάσεις και δημιουργία ήταν απόλυτα ισορροπημένος, με τις πολύ καλές ευκαιρίες που αριθμητικά δεν ήταν πολλές εκατέρωθεν, να μοιράζονται σχεδόν εξίσου στο ενεργητικό των δύο αντιπάλων. 
Κι ενώ η βαθμολογική μοιρασιά φαινόταν ότι θα απονείμει δικαιοσύνη στις προσπάθειες των δύο ομάδων όσο κυλούσε ο χρόνος, ήρθε η επικίνδυνη αντεπίθεση του Ακρίτα Σωσάνδρας στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, να ανατρέψει αυτό που έμοιαζε δρομολογημένο και να χαρίσει με γκολ του Παρτσανάκη που κέρδισε το ριμπάουντ από την αρχική σωτήρια επέμβαση του Σαββουλίδη στο σουτ του Παπαδόπουλου, το τρίποντο στους φιλοξενούμενους. Στα λεπτά των καθυστερήσεων και με την λήξη του αγώνα, μόνο απώλειες καταγράφηκαν για τους δύο αντιπάλους, με τους Ντόγκαρη αρχικά για την Σωσάνδρα και Γρηγοριάδη λίγο αργότερα για τον Εθνικό Γιαννιτσών, να αποβάλλονται με δεύτερες κίτρινες κάρτες από τον ρέφερι της αναμέτρησης.
 


Όλα τα σημερινά αποτελέσματα: 
 
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 13η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ - ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ 1 - 3
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 0 - 1
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 4 - 0
ΑΣ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ - ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΩΝ 2018 0 - 3 α.α.

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 11η αγωνιστική
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 2 - 2
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 3 - 0 α.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: