Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Δήλωση της Αντιδημάρχου, Πολιτισμού & Τουρισμού Δήμου Πέλλας, Ευφροσύνης Μερεμητσάκη με την ανάληψη των καθηκόντων της

Η Αντιδήμαρχος Πέλλας, Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Πέλλας, Ευφροσύνη Μερεμητσάκη, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της, προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Θέλω πρωταρχικά να ευχαριστήσω το Δήμαρχο κ. Ευστάθιο Φουντουκίδη για την επιλογή του να με προτείνει ως Αντιδήμαρχο στους ευαίσθητους και σημαντικούς τομείς του Πολιτισμού και του Τουρισμού. Η πρότασή του αυτή με τιμά ιδιαίτερα.
Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Τουρισμού είναι ο πυρήνας της πολιτιστικής παραγωγής και της τουριστικής προβολής του Δήμου μας και οι δυνατότητες εξέλιξής της είναι πολλές. Το ζητούμενο είναι πάντα να θέτουμε φιλόδοξους, υψηλούς αλλά υλοποιήσιμους στόχους. Να παράγουμε πολιτισμό που προάγει την ποιότητα της ζωής των συνδημοτών μας, αξιοποιώντας παράλληλα την παράδοση, την τοπική κουλτούρα αλλά και τα σύγχρονα επιστημονικά και τεχνολογικά δεδομένα.
Επίσης, να κάνουμε ελκυστικό το βαρύ τουριστικό προϊόν του τόπου μας που έχει πλούσια ιστορική κληρονομιά και φυσικό κάλλος.
Όλοι μαζί θα συνεργαστούμε για να επιτύχουμε την πολιτιστική και τουριστική αναβάθμιση του τόπου μας.
Η αγάπη και η αγωνία για το μέλλον του τόπου μας, ο σωστός σχεδιασμός και η μεθοδική υλοποίησή του, θα είναι τα εργαλεία δουλειάς μας. Η ανταπόκριση όμως των συνδημοτών μας, αποτελεί πάντα την απαραίτητη προϋπόθεση της επιτυχίας.
Διάθεσή μου είναι να συνεργαστώ ειλικρινά με όλους τους φορείς και συλλόγους του Δήμου μας, ώστε από κοινού να πραγματώσουμε τον κοινό στόχο: την ανύψωση του πολιτιστικού και τουριστικού επιπέδου του Δήμου Πέλλας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: