Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΡΩΣΙΑΣ 0-2

Και δεύτερη ήττα στο τουρνουά της Ρώμης για την Μικτή Νέων. Ο Γιάννης Κούμπους και πάλι βασικός και αναντικατάστατος. 
Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο και υπό καταρρακτώδη βροχή σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού η μικτή νέων της ΕΠΣ Πέλλας ηττήθηκε με
2 -0 από την Εθνική Νέων της Ρωσίας . Η ομάδα της Ρωσίας παρουσιάστηκε πιο έτοιμη και είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.
Η Μικτή Νέων της ΕΠΣ Πέλλας που είχε ως στόχο την καλή παρουσία κατάφερε να παρουσιάσει ένα αξιόλογο σύνολο και θα μπορούσε να ισορροπήσει το παιχνίδι εάν αξιοποιούσε τις μεγάλες ευκαιρίες που είχε στο 34΄ & 75΄ με τον Αργυρόπουλο , στο 56΄ με τον Μονογενίδη , και στο 65΄ & 73΄ με τον Παπαγεωργίου . Η ομάδα της Ρωσίας προηγήθηκε στο 28΄ με τον GALYAMOV και διπλασίασε τα τέρματα της στο 50΄ με τον BRITAEV.

Οι συνθέσεις των Ομάδων :

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΙΝΟΣ , ΚΟΥΜΠΟΥΣ , ΘΥΜΝΙΟΣ , ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ , ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ι , ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ , ΜΟΝΟΓΕΝΙΔΗΣ , ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ , ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ , ΧΟΝΤΖΙΑΣ. ( ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΛΟΣ , ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ , ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ , ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ , ΜΠΟΖΙΝΗΣ )

ΕΘΝΙΚΗ ΡΩΣΙΑΣ U17: SEMENKO , SELEZOV , BOLODIN , BRITAEV , KUNDUEV , SHAKIROV , BARMOTKIN , KARPUSKIN ,GALYAMON , LUKIN ,VAKHITOV

Δεν υπάρχουν σχόλια: