Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

«Θέματα Κτηνιατρικού Ενδιαφέροντος» στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας



Σύσκεψη για «Θέματα Κτηνιατρικού Ενδιαφέροντος» πραγματοποιήθηκε σήμερα, 17/1, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου με πρωτοβουλία του Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας κ. Τρύφων Τσαντάκη. Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Προϊστάμενος της Κτηνιατρικής κ. Μιχάλης Κελεσίδης καθώς και όλοι οι υπάλληλοι της υπηρεσίας.
Συζητήθηκαν κυρίως υπηρεσιακά θέματα που αφορούν την καλύτερη οργάνωση, και λειτουργία της υπηρεσίας το 2013, σύμφωνα με τους στόχους που έχει θέσει ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Συγκεκριμένα, έγινε αναφορά στον προγραμματισμό δράσεων και την εφαρμογή προγραμμάτων για έλεγχο των επιχειρήσεων ζωϊκής προέλευσης, έλεγχο για την διαχείριση των αποβλήτων με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος. Επίσης, συζητήθηκε το φαινόμενο της λύσσας που έκανε την εμφάνισή του στην Π.Ε. Πέλλας και δόθηκε εντολή για στενή παρακολούθηση του θέματος με άμεσο εντοπισμό και εξάλειψη των κρουσμάτων. Εξάλλου, έγινε αναφορά στην οργάνωση ημερίδας το επόμενο χρονικό διάστημα για το συγκεκριμένο θέμα με τη συμμετοχή κτηνιάτρων από την Π.Ε. Πέλλας.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην προσπάθεια για καλύτερη επικοινωνία και αποδοτικότερη συνεργασία μεταξύ των στελεχών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής και των περιφερειακών τμημάτων με γνώμονα και πρωταρχικό στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών για την επίλυση τυχόν προβλημάτων που ανακύπτουν, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Τσαντάκης.
   Πληροφορίες: Τσουφλίδης Δημήτριος τηλ. 6945383938



Δεν υπάρχουν σχόλια: