Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Όταν εμείς οι ίδιοι αποδυναμώνουμε το brand name «Πέλλα» τότε δικαίως οι προσδοκίες μας είναι χαμηλές

Είναι κάτι που το έχω επισημάνει άπειρες φορές και σε κάθε ευκαιρία εδώ στο @P e l l a και με χαρά βλέπω ότι και το blog loudias έχει την ίδια ή τέλος πάντων παρόμοια άποψη. Πρέπει να κάνουμε το νομό μας προορισμό και όχι στάση... Και για να το καταφέρουμε αυτό υπάρχει ένα διάσημο όνομα από έναν ιστορικό τόπο που μπορεί να δώσει μια τέτοια προοπτική και δυναμική και δεν είναι άλλο από το "Πέλλα". Και δεν είναι μόνο το "brand name" μας όπως γράφει εύστοχα ο τίτλος και το άρθρο, είναι η ιστορική μας ταυτότητα πρώτιστα  Αν καταφέρουμε να ανεβάσουμε την επισκεψιμότητα στην Πέλλας, αυτό σίγουρα θα βοηθήσει και τον υπόλοιπο νομό να προβάλλει τα πανέμορφα φυσικά του αξιοθέατα και υποδομές Αυτή είναι η αλήθεια, κι όσο πιο γρήγορα το κατανοήσουν οι αρμόδιοι, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα για όλους μας  Ας δούμε.το άρθρο του loudia:

Χιονοδρομικό και νερά της Έδεσσας είναι οι επίσημες εικόνες από την Π.Ε. Πέλλας στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Το όνομα «Πέλλα» είναι ασφαλώς το πλέον γνωστό όνομα σε Ελλάδα και Εξωτερικό κυρίως για την ιστορική του σχέση ως πατρίδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αυτό άλλωστε είναι και το ισχυρό πλεονέκτημα της ομώνυμης Περιφερειακής Ενότητας που έχει έδρα την Έδεσσα και αποτελεί κομμάτι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στον δικτυακό τόπο της οποίας δεν υπάρχει ούτε στην αρχική σελίδα, αλλά ούτε και στην αντίστοιχη θεματική σελίδα, καμία φωτογραφία από την Αρχαία Πέλλα είτε από τον αρχαιολογικό χώρο, είτε από το Μουσείο. Αντίθετα υπάρχουν φωτογραφίες από το χιονοδρομικό κέντρο του Βόρρας (Καϊμακτσαλάν), από τους καταρράκτες της Έδεσσας, το Μουσείο Νερού Έδεσσας και τη λιμνούλα στο πάρκο των καταρρακτών Έδεσσας. Προφανώς για τους σχεδιαστές... της επίσημης ιστοσελίδας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας οι παραπάνω εικόνες είναι αντιπροσωπευτικές και ενδεικτικές της περιοχής. Πάλι καλά που δεν μας έβαλαν και τον πεζόδρομο της Έδεσσας….
Πηγή: loudias.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: