Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Κοπή βασιλόπιτας εργαζομένων Π.Ε. Πέλλας παρουσία του νέου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απ. Τζιτζικώστα

Περιφερειάρχης Απ. Τζιτζικώστας προς εργαζομένους: Είστε οι συνεργάτες μας. Καλή δύναμη και επιτυχία στο νέο ξεκίνημα
Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων, παρουσία του νέου Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Τζιτζικώστα ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή το τελευταίο διήμερο.

 Με την ευκαιρία ο νέος Περιφερειάρχης, σε σύντομο χαιρετισμό του, παρουσίασε ένα πλαίσιο εργασίας και συνεργασίας για τους εργαζόμενους της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Στο πλαίσιο αυτό υπάρχουν δύο κεντρικοί πυλώνες. Ο πρώτος αφορά την ποιότητα της εργασίας των στελεχών. Με βάση το νέο οργανόγραμμα είναι σημαντικό να αναδειχθούν και να αξιοποιηθούν οι ιδιαίτερες ικανότητες και γνώσεις των εργαζομένων. Το δεύτερο στοιχείο είναι η εντιμότητα, τομέας στον οποίο «δεν πρόκειται να δεχθεί καμία έκπτωση», όπως τόνισε ο κ. Περιφερειάρχης. Η δοκιμασία την οποία βιώνουν οι πολίτες λόγω των επιπτώσεων της κρίσης έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση των αντοχών τους στη διαιώνιση της κακοδιοίκησης. Τονίζοντας τη σημασία της αποτελεσματικότητας στο έργο όλων των στελεχών, χρησιμοποίησε μία μεταφορά: Η δημόσια διοίκηση είναι σαν πυραμίδα. Αν η βάση της πυραμίδας «γονατίσει» τότε καταρρέει ολόκληρο το οικοδόμημα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του νέου Περιφερειάρχη. Επίσης, υγεία και φώτιση σε όλους τους εργαζόμενους. «Έχουμε μία δύσκολη χρονιά μπροστά μας αλλά με καθημερινή προσπάθεια και συντονισμένη συνεργασία μπορούμε να τα καταφέρουμε. Οι πολίτες θέλουν να δουν συγκεκριμένα σημεία βελτίωσης της καθημερινότητάς τους και στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε τις τοπικές ανάγκες», τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης.

Η κοπή της βασιλόπιτας έγινε από τον πάτερ Μάξιμο ο οποίος ευχήθηκε να πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες της ηγεσίας της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και των εργαζομένων. 

Το φλουρί έτυχε ο υπάλληλος της Διεύθυνσης Τεχνικών έργων κ. Λάζαρος Καραπαναγιωτίδης. Ευχή και ελπίδα όλων είναι ο τομέας των τεχνικών έργων να είναι τυχερός φέτος και να δούμε την υλοποίηση πολλών αναπτυξιακών έργων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: