Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τον Πρόεδρο της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού»



Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συναντήθηκε σήμερα το πρωί (22/1), στο γραφείο του, με τον Πρόεδρο του εθελοντικού οργανισμού μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο.

Ο κ. Γιαννόπουλος βρέθηκε στην Έδεσσα για την παρουσία της δράσης της οργάνωσης στο πλαίσιο των ανοικτών επιμορφωτικών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί το Κέντρο Πρόληψης «Όραμα» σε συνεργασία με την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας, το Δήμο Έδεσσας και τη δημοτική κοινωφελή επιχείρηση.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε από τον κ. Γιαννόπουλο για την πολύπλευρη δράση του «Χαμόγελου του Παιδιού» και συζήτησε μαζί του ένα πλαίσιο συνεργασίας για πιο αποτελεσματικό συντονισμό των δημόσιων υπηρεσιών και εθελοντικών οργανώσεων σε περιπτώσεις κινδύνου της ζωής παιδιών. Εξετάστηκε ακόμη η προοπτική δημιουργίας μίας αντίστοιχης δομής φροντίδας παιδιών που χρειάζονται υποστήριξη στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Μαρία Ζωγράφου και ο Διευθυντής του Κέντρου Πρόληψης «Όραμα» κ. Λάζαρος Σιάντσης.

Η ενημερωτική εκδήλωση για το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξάλλου πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή πολύ κόσμου. Η κα. Μαρία Ζωγράφου που εκπροσώπησε τον Αντιπεριφερειάρχη στην εκδήλωση αναφέρθηκε στις δράσεις κοινωνικής μέριμνας που υλοποιεί η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας, ιδιαίτερα το πρόγραμμα διανομής τροφίμων σε άπορες οικογένειες και τα αποτελέσματα από τη δραστηριοποίηση του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τη συμμετοχή πολλών τοπικών φορέων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: