Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΝΕΩΝ U17 0 - 2

Τρίτωσαν οι ήττες για την Μικτή Νέων χωρίς μάλιστα να σκοράρει και μοιραία τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου, αλλά "δεν έχει σημασία ο προορισμός, το ταξίδι είναι που μετράει..." Ο Γιάννης Κούμπους χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στο τελευταίο παιχνίδι.
Στον 3ο συνεχόμενο αγώνα του διεθνούς τουρνουά η ομάδα Νέων της ΕΠΣ Πέλλας ηττήθηκε με σκόρ 2-0 από την Εθνική Νέων Αλβανίας.
Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι όπου κυριάρχησε το πάθος και η δύναμη , το Εθνικό συγκρότημα της Αλβανίας έχοντας την υπεροχή του παιχνιδιού κατάφερε να προηγηθεί στο 33΄ του αγώνα με τον YMERAJ που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό και διπλασίασε τα τέρματά του στο 39΄ με αυτογκόλ του Παπαδόπουλου σε σύγχυση στα καρέ της Πέλλας . Στο 2ο ημίχρονο του αγώνα η ΕΠΣ Πέλλας προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι αλλά οι ευκαιρίες που πραγματοποίησε δεν κατάφεραν να αλλάξουν το δίκαιο αποτέλεσμα του αγώνα .
Αξίζει να σημειωθεί πως προπονητής της Εθνικής Αλβανίας U - 18 είναι ο γνωστός τερματοφύλακας Φώτης Στρακόσια , καθώς επίσης πέντε ποδοσφαιριστές της Αλβανίας αγωνίζονται σε Ελληνικές ΠΑΕ και οι υπόλοιποι σε ευρωπαϊκές ομάδες .

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :
ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ : ΓΚΕΜΙΣΟΓΛΟΥ , ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ , ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ , ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ , ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ι , ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ , ΜΟΝΟΓΕΝΙΔΗΣ , ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ , ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ , ΧΟΝΤΖΙΑΣ . ( ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΚΟΥΜΠΟΥΣ , ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ , ΜΠΟΖΙΝΗΣ, ΘΥΜΝΙΟΣ , ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΛΟΣ ).

ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑΣ U17 : GJONIKAJ , SIKU , MARKU , LULAJ , YMERAJ , GAVAZAJ , MEKSHI , GJOSHI , BUNJAKU , TABAKU , QOSE. ( ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ : LLAGAMI , VUTHAJ , CEKICI , YMERALILAJ , GRABOVA , KALAJA ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: