Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

PREVIEW: ΠΕΛΛΑ - ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

Το σημαντικότερο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής, διεξάγεται αύριο Σάββατο στο δημοτικό γήπεδο Πέλλας, ανάμεσα στον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο και τον ΑΡΗ Προφήτη Ηλία. Οι δύο ομάδες θέλουν με κάθε τρόπο τους βαθμούς της νίκης, κι αναμένεται μια αμφίρροπη και ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.
Η Πέλλα βρίσκεται ένα βαθμό μακριά από την κορυφή, την οποία καταλαμβάνουν ισόβαθμοι Αλμωπός και Νέος Μυλότοπος και που πρέπει να βγάλει ένα πρόγραμμα πέντε δύσκολων αγώνων μέχρι το ρεπό της, δεν θέλει να έχει βαθμολογικές απώλειες αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον πάντα υπολογίσιμο Προφήτη Ηλία, για να διατηρήσει άμεση επαφή με την κορυφή και γιατί όχι να βρεθεί εκεί, εκμεταλευόμενη απώλειες των άλλων μνηστήρων. Προφήτης Ηλίας(εντός), Κρύα Βρύση(εντός), Εδεσσαϊκός(εκτός), Νέος Μυλοτόπος(εντός) και Νέα Πέλλα(εκτός) είναι η πεντάδα αγώνων που η ομάδα μας θα πρέπει να παραμείνει αλώβητη, ώστε να ξαναπάρει την κατάσταση στα πόδια κόβοντας πρώτη το νήμα στην κανονική περίοδο. Η ομάδα μας ακτός του τιμωρημένου Γάκη, κατεβαίνει χωρίς άλλα προβλήματα.
Ο Προφήτης Ηλίας στην τέταρτη θέση και με τον 5ο Εδεσσαϊκό να τον «παρενοχλεί» πλέον επικίνδυνα, δεν έχει την πολυτέλεια να κοιτάζει τόσο «μακριά», αφού τα δύο επόμενα παιχνίδια με την Πέλλα(εκτός) και με τον ΕδεσσαΙκό(εντός) θα κρίνουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό το μέλλον του όσο αφορά την παραμονή του στην πρώτη 4άδα και τα play off. Σίγουρα οι «αυτοκτονικές» τάσεις με την εντός έδρας ισοπαλία με την Κρύα Βρύση την προηγούμενη αγωνιστική, έχει βάλει την ομάδα του ΑΡΗ να αγωνίζεται με την πλάτη στον τοίχο και κάθε ματς από δω και πέρα φαντάζει «τελικός».
Αναμένεται να δούμε ένα πολύ ενδιαφέρον και όμορφο παιχνίδι παρουσία αρκετών φιλάθλων των δύο ομάδων, εφάμιλλο της αξίας και της ποιότητας των δύο αντιπάλων, που έχουν χαρίσει και ωραίο θέαμα στους φιλάθλους στις περισσότερες αναμετρήσεις τους στο παρελθόν ανεηξαρτήτου έδρας, με την μερίδα του λέοντος από άποψη αποτελεσμάτων να είναι στην μεριά της Πέλλας. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 1-1. Πλήρης αποστολή και για τον Προφήτη Ηλία χωρίς κάποιο καινούργιο πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: