Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

«Μοιράζουν» θέσεις και αξιώματα στην Πέλλα, για να αναστήσουν τις πολιτικές και αυτοδιοικητικές «μούμιες» τους

     Αυτό που ζήσαμε και ζούμε σ’ αυτή την προεκλογική περίοδο στην Πέλλα, χρειάζεται να γυρίσεις και να ψάξεις μισό αιώνα πίσω σε πολύ σκοτεινές εποχές για να βρεις προηγούμενό του. Το «βρώμικο» παρασκήνιο δίνει και παίρνει από τους «καθεστωτικούς» δημοτικούς συνδυασμούς, που εναλλάσσονται για πολλές δεκαετίες στο δημαρχιακό θώκο και σε νευραλγικές αυτοδιοικητικές θέσεις με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα στην οικονομία, την κοινωνία, τον πολιτισμό, το περιβάλλον και την ανάπτυξη του τόπου μας.. Άλλωστε εύκολα το διαπιστώσαμε σε πρώτη φάση με την «χειραγωγημένη» και πρόχειρη κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους, με τις «ωμές» πολιτικές και κομματικές παρεμβάσεις, το «παιδομάζωμα», την γενική υποχρεωτική επιστράτευση «γυναικόπαιδων», αλλά και στη συνέχεια με τις στημένες και υποκινούμενες συγκεντρώσεις, τις αόριστες υποσχέσεις, τους εκβιασμούς, τις απειλές και τον πόλεμο λάσπης….Οι συναλλαγές και τα αλισβερίσια έχουν την τιμητική τους, ενώ δημόσιες θέσεις εργασίας, θεσμικά και εξωθεσμικά αξιώματα μοιράζονται απλόχερα.
     Μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων να τους έχει εγκαταλείψει προ πολλού και να τους έχει καταψηφίσει πολλάκις στο παρελθόν(ρίξτε μια ματιά στα ψηφοδέλτια και τους υποψηφίους και μετρήστε πόσες φορές έχει καταψηφιστεί από τους πολίτες της Πέλλας έκαστος!), εντούτοις οι «μηχανισμοί» ετών που δημιούργησαν ζουν και βασιλεύουν και προσπαθούν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο να χειραγωγήσουν τους πολίτες και την ψήφο τους και να «αναστήσουν» τις πολιτικές και αυτοδιοικητικές «μούμιες» τους.
     Έτσι στην Πέλλα, μετά τις αυτοδιοικητικά «αήθεις», τις πολιτικά «ανήθικες»(αν υπάρχει ηθική στην πολιτική) και τις «σκοτεινές, υπόγειες και δόλιες» παρεμβάσεις από «ανεξάρτητα» και μη βουλευτικά και πολιτικά γραφεία, το τελευταίο κρούσμα πολιτικής «αλητείας» ήρθε να δώσει ακόμα πιο τραγικό χαρακτήρα στην προεκλογική τους εικόνα και καίριο πλήγμα στη δημοκρατία και την ελεύθερη βούληση των πολιτών. Επιστράτευση στον «βρώμικο» αγώνα τους δίπλα σε υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, ακόμα και παλιών τοπικών αυτοδιοικητικών παραγόντων από το πολύ μακρινό παρελθόν, με δέλεαρ την προσφορά «ειδικών-παρασιτικών» θέσεων συμβούλων(Golden Boys) με οικονομική  επιβάρυνση ως είθισται του «χρεοκοπημένου» δήμου μας και των μαστιζόμενων από την οικονομική κρίση πολιτών. Με περίσσιο θράσος, βγαίνουν μπροστά οι «βρυκόλακες και τα φαντάσματα» του παρελθόντος, διαφημίζοντας ότι εάν και εφόσον εκλεγεί ο συνδυασμός της καρδιάς τους, οι ίδιοι θα καταλάβουν υψηλόβαθμες θεσμικές ή εξωθεσμικές θέσεις και αξιώματα και οι πολίτες που θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, θα «εξυπηρετηθούν» δεόντως σε κάθε τους λογικό ή «παράλογο»  αίτημα.
     Υπάρχουν κοντά τους και κάποιοι άλλοι, που ως θεσμικοί παράγοντες συλλόγων, σωματείων και οργανώσεων, προσπαθούν καπηλευόμενοι τη θέση τους, να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών υποσχόμενοι καλύτερες μέρες στις οργανωμένες αυτές ομάδες πολιτών που βρέθηκαν να συμμετέχουν ουρανοκατέβατα.
     Υπό άλλες συνθήκες αυτό θα ήταν τουλάχιστον τραγέλαφος και θα αντιμετωπίζονταν με γέλια και ειρωνεία, όμως σήμερα που η αδυναμία της εξαθλιωμένης κοινωνίας ακόμα και για την επιβίωση είναι περισσότερο από ποτέ εμφανής και οι αντιστάσεις της εξασθενημένες, δυστυχώς για όλους μας αυτοί οι πολιτικοί «φελλοί» βρίσκουν πρόσφορο έδαφος…
     Επειδή η ιστορία και όχι μόνο του τόπου μας έχει αναδείξει περίτρανα τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή, όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση την υστεροβουλία, την υποκρισία και την ιδιοτέλεια τέτοιων προσώπων που προσπαθούν να επιβιώσουν πολιτικά και επαγγελματικά εις βάρος του δημόσιου συμφέροντος, εμείς στην ΑΝ.Α.Σ.Α. πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι πολίτες της Πέλλας δεν θα ενδώσουν σε αόριστες και ψεύτικες υποσχέσεις «βολέματος» ημετέρων, ούτε θα υποκύψουν σε εκβιαστικά ή άλλα διλλήματα και θα δώσουν εκκωφαντική απάντηση με την ψήφο τους στις 18 του Μάη, σε όλους αυτούς που με τις ενέργειες, τις ανεπάρκειες και τις παραλείψεις τους επί δεκαετίες, φέρουν ακέραια την ευθύνη για το χάλι που έχει περιέλθει σήμερα ο τόπος μας και οι πολίτες..
  • Αυτοί που έφεραν την παρακμή, δεν μπορούν να πρεσβεύουν την ανάκαμψη.
  • Αυτοί που αδιαφόρησαν και απαξίωσαν τον τόπο και τους πολίτες, δεν μπορούν να λένε ότι κόπτονται για το δημόσιο συμφέρον.
  • Αυτοί που δεν ενδιαφέρθηκαν και δεν γνωρίζουν τα πραγματικά προβλήματα, αυτοί που έπληξαν ανεπανόρθωτα και άφησαν αβοήθητους την κοινωνία και τους πολίτες στα σκληρά χρόνια των μνημονίων, δεν μπορούν να προτείνουν έωλες λύσεις με αόριστα και πρόχειρα προγράμματα.
  • Αυτοί που έθεσαν τους νέους και τις νέες στο περιθώριο, δεν μπορούν να μας πείσουν ότι επιθυμούν να τους κάνουν τώρα πρωταγωνιστές.
  • Αυτοί που είναι οι δήμιοι του τόπου μας, δεν μπορούν τώρα να εμφανίζονται ως σωτήρες και λυτρωτές.
  • Αυτοί που απομόνωσαν την Πέλλα, δεν μπορούν να επικαλούνται ότι θα την προβάλλουν και θα την βγάλουν πάλι στο προσκήνιο.
  • Αυτοί που λειτούργησαν ως θιασώτες και δεκανίκια συστημικών πολιτικών προσώπων και αιματηρών πολιτικών επιλογών επί δεκαετίες, δεν μπορούν να εμφανίζονται ξαφνικά ως ανεξάρτητοι και υπέρμαχοι των συλλογικοτήτων και της συμμετοχικότητας.
     Είναι οι ίδιοι πασίγνωστοι και ανακυκλωμένοι πολιτικά-κομματικά τοπικοί άρχοντες, που δεν τίμησαν επί δεκαετίες την εμπιστοσύνη και την ψήφο των πολιτών, που δεν διαχειρίστηκαν σωστά ή κακοδιαχειρίστηκαν το δημόσιο χρήμα, δεν έλυσαν κανένα σημαντικό πρόβλημα του τόπου και της κοινωνίας μας, δεν δημιούργησαν καμία σοβαρή κοινωνική ή αναπτυξιακή υποδομή, δεν αφουγκράσθηκαν και δεν διαβουλεύτηκαν ποτέ για τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών. Γεννήθηκαν αυτοδιοικητικά μέσα σε κομματικούς «σωλήνες» ή μας ήρθαν ουρανοκατέβατα από πολιτικούς «πελαργούς», ανδρώθηκαν και επιβίωσαν με προσωπικές «εξυπηρετήσεις» και «βολέματα» ημετέρων, προσπαθούν και επιδιώκουν και πάλι να αναβιώσουν με πανομοιότυπο τρόπο και μέσα. .
     Η ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας δημιουργήθηκε από τους πολίτες για τους πολίτες, από τους νέους για τους νέους, για να κόψει απ' όλους αυτούς τους «ευκαιριακούς» και ιδιοτελείς πολιτικάντηδες τον δρόμο, να τους εμποδίσει, να αντισταθεί, να τους ανατρέψει, να τους θέσει στο περιθώριο μια για πάντα, να βάλει οριστικά τέλος στην παρακμή της Πέλλας, να ξαναζωντανέψει τον δήμο μας και να δώσει τη διαχείριση και διοίκηση στους δημότες, να ενεργοποιήσει τους νέους και τις νέες βάζοντάς τους συνοδηγούς και συνοδοιπόρους στην τίμια και ειλικρινή αυτή προσπάθεια, να αποκαταστήσει την αξιοπρέπεια και να ξαναδώσει όραμα, ελπίδα και προοπτική στον τόπο και τους πολίτες. 
     Για το μέλλον μας αποφασίζουμε σ’ αυτές τις εκλογές και πολιτικά και αυτοδιοικητικά, γιατί πολιτική είναι η καθημερινότητά μας, τα όνειρά μας, η ζωή η δική μας και  των παιδιών μας και αυτοδιοίκηση το σπίτι μας.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς Πέτρο "ξέχασες" ότι το σύστημα (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) το οποίο καταγγέλεις προσκήνυσες και παρακαλούσες να διοριστείς στο δημόσιο. Μην το παρατραβάς γιατί θα γελοιοποιηθείς και δεν θα ξέρεις που θα κρυφτείς με τα στοιχεία που θα δημοσιοποιηθούν. Στην υπηρεσία σου σε γνωρίζουν πολύ καλά.

Πέτρος Κάνος είπε...

Αν και δεν θα έπρεπε να απαντήσω σε ανώνυμο και κακοπροαίρετο σχόλιο, θα το κάνω γιατί δεν έχω να κρύψω τίποτα από κανέναν. Δεν με διόρισε κανείς στο δημόσιο, αφού φυσικά ούτε ήμουν, ούτε είμαι και ίσως να μην γίνω ποτέ δημόσιος υπάλληλος. Είμαι ΙΔΟΧ εδώ και 19 χρόνια με λίγα λόγια ιδιωτικός υπάλληλος και παλαιότερος στην υπηρεσία μου από πολλούς άλλους μόνιμους και ΙΔΑΧ συναδέλφους μου! Το 90% των συμβάσεων μου ως εποχικός είναι με αξιοκρατικότατες διαδικασίες και προκήρύξεις ΑΣΕΠ και είναι στην διάθεση καθενός ενδιαφερομένου. Συμβάσεις τις οποίες και φύλαξα «προφητικά» για να αντιμετωπίσω παρόμοιες κακεντρέχειες και σχόλια. Δύο μόνο ολιγόμηνες συμβάσεις ήταν από προτίμηση της προϊσταμένης στο πρόσωπο και την συνέπειά μου, χωρίς να της το ζητήσω και την ευχαριστώ γι' αυτό. Ταλαιπωρούμαι και αγωνίζομαι επαγγελματικά εγώ και η οικογένειά μου μακροχρόνια, αποκλειστικά και μονο με προσωπική προσπάθεια και έξοδα, όπως όλοι οι συγγενείς, οι φίλοι και οι γνωστοί μου γνωρίζουν και ποτέ δεν είχα ούτε έχω «μπάρμπα στην κορώνη». Δεν χρωστάω καμία χάρη σε κανέναν, το αντίθετο μου χρωστούν. Βοήθησα ακόμα και πολιτικά πρόσωπα, χωρίς ποτέ να με βοηθήσουν όταν ζητούσα νομικό και απόλυτως νόμιμο μπούσουλα για να βρω μόνιμη λύση στην εργασιακή μου αχέση... Η ζωή μου είναι διάφανη και κρυστάλλινη και δεν δίστασα ποτέ να την εκθέσω... Προκαλώ τον οποιονδήποτε έχει στοιχεία για το αντίθετο, να τα καταθέσει και με πολύ χαρά να τα δημοσιοποιήσω εδώ στην προσωπική μου ιστοσελίδα. Διαφορετικά ας σωπάσουν, κι ας ψηφίαουν τους «αψεγάδιαστους», τους «τιμιότερους» και τους ικανότερους που στηρίζουν. Τουλάχιστον να έχουν την ευαισθησία να μην παίζουν με τις ζωές και το μέλλον νέων ανθρώπων που δοκιμάζονται και αγωνιούν.

By ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ είπε...

ΠΕΤΡΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΗΘΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΝΔΟΞΟ ΔΗΜΟ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΗΝ Β"ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Πέτρος και οι -συν αυτώ- "σύντροφοί του" αγαπητέ μου 2.51΄ έχουν ξεκινήσει από τώρα αγώνα για τον Στάμκο. Ρώτα και τον -διορισμένο επί Ν.Δ.- αγροφύλακα στην Πέλλα που τελευταία έχει ξεφύγει και έχει γίνει γραφικός.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ-ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!!ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΙΛΩΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ,ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ,ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ Η ΧΟΛΗ ΤΟΥ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ...ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο το ότι σε εκτιμαει όπως λες η προισταμένη σου, η Κοταρίδη, τα λέει όλα. Εκτέθικες από μόνος σου.

Ανώνυμος είπε...

H ANASA ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΙΟΓΚΑ. Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΟΠΩς ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΙΔΗ, ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΧΟ ΟΥΤΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Πέτρος Κάνος είπε...

12:05 και πάλι απληροφόρητο σε βρίσκω... Δεν ήταν προϊσταμένη μου η κ. Κοτταρίδη το διάστημα στο οποίο αναφέρθηκα. Μάλλον ο στόχος σου γίνεται ολοένα και πιο ορατός... Και όσο για δεκανίκια κι άλλα συναφή φίλε 1:08, ψάξε στον συνδυασμό σου να τα βρεις. Στην ΑΝ.Α.Σ.Α. δεν έχουμε καμιά εξάρτηση και δεν θα «χαρίσούμε αυτή την έντιμη και όμορφη προσπάθεια που ξεκινήσαμε σε κανέναν. Επίσης η μόνη συμφωνία που έχουμε κάνει και θα την τηρήσουμε ευλαβικά, είναι αυτή με τους πολίτες της Πέλλας. Η ΑΝ.Α.Σ.Α. δεν κατεβαίνει ως κομπάρσος στις εκλογές, διεκδικεί τον δήμο μ' ένα πολύ ικανό ψηφοδέλτιο, κι έχει να αντιπαραθέσει στο «μέγα πλήθος» των συνυποψηφίων συνδυασμών, το μέγα πάθος και την διάθεση, για ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο μας.

Κούλης Σταύρος είπε...

Ανώνυμε 9:04 π.μ

Επειδή ταυτοποιώ τον εαυτό μου, στην περικοπή του
λόγου σας, περί «συν αυτώ» και περί «συντρόφων»
και καταλογίζοντας και αναγνωρίζοντας, πως πρέπει να
απαντήσω σε άτομο, ευπρεπή χειριστή της ελληνικής,
ας υποθέσω, πως προεβήκατε σε σχόλιο,
άνευ λόγου και αιτίας, προφανώς υποκινούμενος(η)
ταπεινών ελατήριων.!
Θα μου επιτρέψετε όμως, ως θιγόμενος υπό του σχολίου σας,
να σας ερωτήσω, προς τι ο λόγος που κρύπτεστε;
Περί πολιτικής αντιπαράθεσης πρόκειται, φαντάζομαι,
οπότε, η όποια απόκρυψη της ταυτότητάς σας,
ως, χυδαίως σχολιάζοντος ή σχολιαζούσης,
δεν περιποιεί τίτλο τιμής, δια υμάς.!
Απευθυνόμενος(η), προς εμένα, δεν είναι έντιμο,
θαρρώ, να μη γνωρίζω κι εγώ, ποιος και γιατί με λοιδορεί
και με στοχοποιεί, για να απαντήσω και ανάλογα;
Προφανώς και θα έπρεπε, προφανώς και δεν έχετε, κύριε(α)
πολιτικά επιχειρήματα να αντιπαραβάλλετε, για αυτό
και θαρρείτε πως εδοξάσθητε κρυπτόμενος(η)!
Εδώ ακριβώς έγκειται και η ειδοποιός διαφορά μας !
Εμείς βγήκαμε μπροστάρηδες, μια δράκα ανθρώπων,
με την υπογραφή μας, πρώην και νυν μέλη του τιμημένου ΚΚΕ,
φίλα προσκείμενοι της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς,
ανένταχτοι αριστεροί, ΣΥΡΖΑιοι, άνθρωποι ανιδιοτελείς, άνεργοι,
εργάτες, εργαζόμενοι και μη αμειβόμενοι,
δημόσιοι υπάλληλοι των 500 ευρώ!
Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω, τι δεν καταλαβαίνεις!
Τι σε πείραξε, συντηρητικούλη(α), και μας την λες!
Μήπως σε πείραξε, πως από συστάσεως του Ελληνικού κράτους
για πρώτη φορά στο χωριό μας, η ευρύτερη αριστερά
παρουσιάζει πλήρες ψηφοδέλτιο;
Μήπως σε πείραξε πως ουδείς εκ του ψηφοδελτίου μας
γνώρισε παππού, λόγω των σιδηρών παραπετασμάτων;
Μήπως σε πείραξε που έχουμε πλήρες πρόγραμμα;
Μήπως σε πείραξε που το πρόγραμμά μας είναι προϊόν
αμεσοδημοκρατικών διαδικασιών;
Μήπως σε πείραξε που κάποιος συνδημότης μας,
μας έχει χαρίσει, μέχρι τώρα τη ζωή μας;
( Φυσικά τον ευχαριστούμε για τη μεγαλοθυμία του).
Μήπως σε πείραξε πως δεν έχουμε θέσεις να τάξουμε;
Μήπως σε πείραξε πως και πέντε ψήφους να πάρουμε
θα το γλεντήσουμε;
Μήπως σε πείραξε που δεν έχουμε κάποιον ανεξάρτητο
βουλευτή να μας στηρίζει;
Μήπως σε πείραξε που δεν έχουμε κάποιο πρώην δήμαρχο
να διεκδικεί ρόλο, ειδικού συμβούλου σε μνημονιακό υποψήφιο;
Μήπως σε πείραξε που θέλουμε να παρέμβουμε, πολιτικά
και μόνο με καθάρια πρόταση στα δημοτικά δρώμενα;
Μήπως σε πείραξε που κάποιοι «δικοί σου» δεν είναι πια δικοί σου;
Μήπως σε πείραξε πως χάνεις τα πρωτοτόκια;
Μήπως σε πείραξε που η ομάδα αλλάζει χέρια;
Μήπως σε πείραξε, δεδομένου πως μας ξέρεις, πως για τη δεύτερη
Κυριακή ζητούμε την στήριξή σας!
Ή μήπως το σχόλιό σου αποτελεί τον επιθανάτιο βρόγχο
αυτού που λέγεται σύστημα Ζ1;

Σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάς: Έσυ τελειώνεις, εμείς αρχίζουμε!

Ανώνυμος είπε...

Τζαμπα κουράστηκες Σταυρακα και εγραψες ολο αυτό το κατεβατο γιατι δεν με πειραξε τιποτε απ όλα αυτά γιατι ΑΠΛΑ !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΜΕΛΗΤΑΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΝΟΜΠΑΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΣΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΓΗΤΑ ΨΗΛΟΜΕΝΕ 11:52

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά αριστερός δεν είμαι, το αμελητέα όμως πως γράφεται?