Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Στηρίζει τον υποψήφιο του ΚΚΕ στην Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας

«Στηρίξτε τον Κώστα Πελετίδη, υποψήφιο του ΚΚΕ, για την δημαρχία της Πάτρας. Γιατί τώρα δεν είναι η ώρα της διάσπασης, των εμφυλίων, του κατακερματισμού» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την Πάτρα αναφερόμενος στον δεύτερο γύρο της Κυριακής.

Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε  τη βεβαιότητά του ότι όλοι οι αριστεροί, οι κομμουνιστές, αλλά και όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες, ανεξάρτητα από διαφορές και διαφωνίες, θα κάνουν αυτή την Κυριακή το χρέος τους.

«Και θα δείξουν προς κάθε κατεύθυνση, και προς την κατεύθυνση εκείνων που επιμένουν σε ένα άγονο διχασμό, αλλά και εκείνων που επενδύουν σ' αυτό το διχασμό, ότι οι πολίτες είναι συχνά σοφότεροι από τις ηγεσίες τους» τόνισε

 «Είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε, να τελειώνουμε με την ενιαία επιχείρηση εξουσίας Σαμαρά-Βενιζέλου»ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του και πρόσθεσε:
 «τίποτε δεν θα είναι όπως πριν. Το παλιό καταρρέει»

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, χαρακτήρισε τους δημοσκόπους, ως δημοσκόπους της εμπλοκής και αναλυτές  της διαπλοκής.

Επανέλαβε την άποψη ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ «οι ευρωεκλογές είναι δημοψήφισμα απελευθέρωσης» και επεσήμανε ότι για τους πολιτικούς του αντιπάλους είναι ένα δημοψήφισμα συνέχειας στην υποταγή.

«Ο κύριος Βενιζέλος είπε καθαρά ότι περιμένει ψήφο εμπιστοσύνης από το λαό, για να συνεχίσει η ίδια κυβέρνηση με την ίδια πολιτική μέχρι το τέλος της τετραετίας. Ο κύριος Σαμαράς από τη δική του πλευρά ζητά την ψήφο του λαού εν ονόματι της σημερινής σταθερότητας».

Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα  σε όλους τους πολίτες «ότι και αν ψήφιζαν μέχρι χθες, ότι κι αν ψήφισαν την περασμένη Κυριακή στην αυτοδιοικητική κάλπη, να επιλέξουν ανάμεσα στο καθαρό πρόσωπο της αριστεράς και στο σκοτεινό πρόσωπο όσων με όπλα το ψέμα και τον εκβιασμό βυσσοδομούν σε βάρος του ελληνικού λαού».

Πηγή: topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: