Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Γιατί αυτή την Κυριακή ΠΡΕΠΕΙ να ψηφίσουμε Νίκο Παπανικολάου

Ο Νίκος Παπανικολάου και η «Δημοτική Ενότητα»:

  1. Ήταν η Δημοτική Αρχή στον πρώην δήμο Γιαννιτσών που υλοποίησε τους περιφερειακούς δρόμους, που ενέταξε στο ΥΠΕΧΩΔΕ την κατασκευή δύο κόμβων ανατολικά και δυτικά της Εγνατίας.
  2. Γιατί ήταν η δημοτική αρχή που πραγματοποίησε βασικά έργα υποδομής στην Νέα Τραπεζούντα, στον Συνοικισμό Καρυωτών, στην περιοχή των Σφαγείων, στο κέντρο της πόλης.
  3. Ήταν η δημοτική αρχή που με κόντρες και ΄΄πόλεμο΄΄ κατασκεύασε τον ΧΥΤΑ Γιαννιτσών, για να εξυπηρετηθούν όχι μόνο οι κάτοικοι των Γιαννιτσών, αλλά και των πρώην πέντε δήμων που σήμερα αποτελούν τον δήμο Πέλλας.
  4. Ήταν η δημοτική αρχή που ανακατασκεύασε το πάρκο του Αγίου Γεωργίου, τα Οθωμανικά Μνημεία της πόλης, αυτή που υλοποίησε έργα ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλα τα χωριά του πρώην Δήμου Γιαννιτσών, έργα εκατομμυρίων ευρώ.
  5. Ήταν η δημοτική αρχή που ασφαλτόστρωσε όλα τα χωριά του πρώην δήμου Γιαννιτσών. Σε 3,5 χρόνια η απερχόμενη διοίκηση δεν κατάφερε να εκτελέσει ούτε τα έργα που άφησε η Δημοτική Ενότητα και ο Ν. Παπαπνικολάου.
  6. Ήταν η δημοτική αρχή που κατασκεύασε το νέο γήπεδο Αμπελειών, που ανακατασκεύασε το γυμναστήριο στο 2ο Λύκειο στα Γιαννιτσά, που έκανε παρεμβάσεις μισού εκατομμυρίου ευρώ σε όλα στα σχολεία του πρώην Δήμου Γιαννιτσών, που κατασκεύασε το πρώτο Γηροκομείο σε επίπεδο Νομού, που έφερε πρώτη την ανακύκλωση στον Νομό, που επί της θητείας της δημιουργήθηκε και λειτούργησε Εσπερινό Λύκειο στην περιοχή, που λειτούργησε το δεύτερο στον Νομό Πέλλας Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, που πρώτη στον Νομό καθιέρωσε δωρεάν ασύρματο δίκτυο internet για τους Δημότες.
  7. Ήταν η δημοτική αρχή που πρώτη μείωσε τα δημοτικά τέλη στις πολύτεκνες οικογένειες, πριν την κρίση, την τρόικα και τα μνημόνια.
  8. Ήταν η δημοτική αρχή που έκανε Λαϊκές Συνελεύσεις κάθε χρόνο σε όλα τα χωριά, που ανακατασκεύασε όλα τα αγροτικά ιατρεία σε όλα τα χωριά, που κατασκεύασε τον Ταμιευτήρα Πενταπλατάνου για να δώσει λύσεις σε ζητήματα ύδρευσης του χωριού αλλά και της πόλης.
  9. Ήταν η δημοτική αρχή που φώτισε όλα τα Γιαννιτσά με 800 φωτιστικά σώματα, που εφάρμοσε πρώτη σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στην πόλη, που έκανε μετά από χρόνια το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της πόλης.
  10. Η δημοτική αρχή του κ. Παπανικολάου του πρώην δήμου Γιαννιτσών παρέδωσε πλήθος μελετών για εκτέλεση που δεν ξεκίνησαν καν. Παρέδωσε έργα έτοιμα, δημοπρατημένα, κατευθείαν για εκτέλεση. Ο χώρος αποθήκευσης του παλαιού Νοσοκομείου, η οδός Ανατολική Ρωμυλίας δεν εκτελέστηκε ποτέ, η οδός Αντιστάσεως ήταν δημοπρατημένο έργο.
Θα μπορούσαμε για πολύ ώρα ακόμη για να απαριθμήσουμε τα μικρά ή μεσαία έργα που έγιναν, που αν είχε κάνει η σημερινή δημοτική αρχή του κ. Στάμκου θα έβγαζε τόμους ολόκληρους για να τα προβάλλει!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κρίμα ρε Νίκο! εαν όντως τα έκανες όλα αυτά τότε οι πολίτες του Δήμου Πέλλας είναι ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ, ΑΓΕΝΕΙΣ και ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ..πρέπει να τους παρατήσεις και να μην ασχοληθείς ξανά μαζί τους!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά, συγνώμη δηλαδή αλλά ο ΠΑΠ μου θυμίζει απίστευτα τον ΓΑΠ. ΠΕΡΠΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!φανταστείτε να προσπαθήσει να τρέξει δηλαδή!

Ανώνυμος είπε...

τι πίνεις και δεν μας δίνεις!!!!!!!!! κάποιος να τον μαζέψει..έρχεται ...πανωλεθρία!

Ανώνυμος είπε...

Πέλλα, το χωριό που ποτέ δεν σέβεται τον τόπο του, που οι κάτοικοι δεν ασχολούνται και συνεχίζουν να υποστηρίζουν πρόσωπα της 4ετίας που μόλις τελείωσε και το μόνο που άφησε πίσω του είναι ευχές και θα … θα … θα …
Ας κατανοήσετε επιτέλους Που ζείτε και Τι ανάγκες έχει ο τόπος και μετά να ψηφίζεται ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά και στηρίζουν τα όσα λένε με έργα και όχι με ευχές.
Γνώμη μου, ο κ. Ν. Παπανικολάου είναι από τους άξιους που χρειάζεται αυτός ο τόπος.

Λ.

Ανώνυμος είπε...

προς Λ.

Θα πρέπει όμως για να έχει βαρύτητα η ΓΝΩΜΗ σου να μας εξηγήσεις το ..έργο του εκλεκτού της καρδιάς σου! Ρώτα προς Γιαννιτσά μεριά να μάθεις για:
- φωτιστικά που τοποθετήθηκαν το ένα πάνω στο άλλο και δόθηκαν σε ημετέρους χωρίς διαγωνισμούς
- για μελέτες να ΄χαμε να λέγαμε που πληρώθηκαν αδρά σε εξωτερικούς μελετητές( και φυσικά ημετέρους) ενώ οι πολίτες πληρώνουν αδρά ολόκληρη τεχνική υπηρεσία στον Δήμο
- για δάνεια που πήρε για να βουλώσει..τις τρύπες στην άσφαλτο
- για ρυμοτομικές ΄΄καινοτομίες΄΄ στον Πενταπλάτανο, ώστε να δοθούν φιλέτα δημόσια σε ΄΄κολητές΄΄ αφού τα πήρανε πρώτα από τους ιδιοκτήτες
-για ΄΄συμπεριφορές ΄΄ άλλων εποχών
-για ατιμολόγητα έργα ..πολλών εκατομυριών ευρώ
- για..για..για..για
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ...ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΊΑ

Κ.