Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Περιοδεία σε τμήμα του κέντρου των Γιαννιτσών πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Παπανικολάου συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της «Δημοτικής Ενότητας». Το αισιόδοξο κλίμα για τη νίκη στις ερχόμενες εκλογές ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο, καθώς η συζήτηση τόσο με τους επαγγελματίες της αγοράς όσο και με τους πολίτες στον πεζόδρομο και στις οδούς Ελ. Βενιζέλου και Χατζηδημητρίου έδειχνε μεγάλη διάθεση για την αλλαγή σελίδας στον δήμο Πέλλας.
«Τα αστικά κέντρα αντιμετώπισαν την ίδια συμπεριφορά με τα χωριά από την σημερινή διοίκηση του δήμου Πέλλας. Η αγορά και η καθημερινότητα των πολιτών έχουν πέσει ‘’θύματα’’ της αδιαφορίας και της ανικανότητας της δημοτικής αρχής, κάτι το οποίο καθημερινά λαμβάνουμε ως μήνυμα από όλους», τόνισε ο Νίκος Παπανικολάου.
Επισήμανε πως «μέσα στις δεσμεύσεις μας είναι η υποστήριξη με κάθε τρόπο της τοπικής οικονομίας και της αγοράς, στο πλαίσιο του ρόλου που μπορεί να παίξει η αυτοδιοίκηση, αφού η ενημέρωση και η ένταξη σε ευρωπαϊκά προγράμματα που απευθύνονται σε ανακούφιση των επαγγελματιών κρίνεται αυτονόητη και άκρως απαραίτητη, ειδικά την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Εμείς δεν θα πούμε αν υπάρχει ‘’φως στο τούνελ’’, αυτό είναι πολιτική της κεντρικής διοίκησης που έχει φέρει τον κόσμο σε δύσκολη θέση. Εμείς θα πούμε ότι από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ανακουφίσουμε την όλη κατάσταση. Και αν μπορούν να βρεθούν περαιτέρω λύσεις, μέσα από τις συνεργασίες που θα αναπτύξουμε με τους αρμόδιους φορείς - συνεργασίες που δεν υπήρξαν ούτε στο ελάχιστο τα τελευταία 3,5 χρόνια- θα καταφέρουμε περισσότερα».
Ο κ. Παπανικολάου κατέληξε λέγοντας πως «μικρά καθημερινά, κυρίως λειτουργικά μέχρι και μεγάλα ζητήματα βρίσκονται στο πρόγραμμα δράσεων της «Δημοτικής Ενότητας», με σκοπό να ξεκινήσει η εφαρμογή τους από την πρώτη ημέρα ανάληψης της διοίκησης του Δήμου».



Δεν υπάρχουν σχόλια: