Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

"Στο φως του φεγγαριού" ανοιχτοί χώροι και μνημεία της Εφ.Α. Πέλλας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο των Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας σας προσκαλούν στη συναυλία της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου με τη Μαριάννα Ζάχου και τον Σπύρο Καβαλλιεράτο.
Το πρόγραμμα θα περιέχει έντεχνα ελληνικά τραγούδια των Αττίκ, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Μαρκόπουλου, Λεοντή και επιλογές από την έντεχνη μουσική άλλων χωρών. Μουσική από την εγχώρια και τη διεθνή σκηνή αναπαράγεται δημιουργώντας ένα αισθητικό πλαίσιο, όπου σμίγουν τα χρώματα και οι μυρωδιές του τόπου μας, κάτω από το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου.
H Μαριάννα Ζάχου και ο Σπύρος Καβαλλιεράτος συνεργάζονται από το 2013. Μετρούν πλήθος εμφανίσεων, είτε ως ντουέτο, είτε ως μετέχοντες μεγαλύτερων σχημάτων. Φέτος το καλοκαίρι εμφανίζονται ξανά μαζί και μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει επιλογές από παλαιότερα έργα τους, "Χρώματα κι αρώματα" (Αθήνα 2017), "Θαλασσινά φεγγάρια" (Λάρισα 2020), καθώς και από τη φετινή τους μουσική συνύπαρξη με τον Αποστόλη Γιάγκο ως D trio.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με τήρηση των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους εργαζόμενους, όπως επιβάλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα SARS-COV-2.
Η προσέλευση των επισκεπτών θα γίνει υπό τις συστάσεις του φυλακτικού προσωπικού.
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας στο πλαίσιο εορτασμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου ενημερώνει ότι οι παρακάτω χώροι:
- Αρχαιολογικός χώρος Λόγγου Έδεσσας
- Παλαιά Μητρόπολη Έδεσσας
- Αρχαιολογικός χώρος Πέλλας
θα παραμείνουν ανοιχτοί τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 από 20:00 έως 24:00

Δεν υπάρχουν σχόλια: