Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

ΓΓΑ: Παράταση στα self test για αθλητές έως 15 ετών - ΕΠΣ Μακεδονίας: Πολλές αναβολές παιδικών καθώς η νεότερη ενημέρωση άργησε

Με νέα διευκρίνιση από τη ΓΓΑ (13/11/2021) δόθηκε παράταση χρήσης του self test για τους αγώνες αθλητών ηλικίας έως 15 ετών μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Με νεώτερη ανακοίνωση της ΓΓΑ για τους αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής και για αθλητές έως και 15 ετών, εκτός από τη διενέργεια εργαστηριακών τεστ (PCR και rapid), παρέχεται και η δυνατότητα διεξαγωγής self test παρουσία του υπεύθυνου CΟVID-19 της ομάδας ή του προπονητή την ημέρα του αγώνα (από τις 30/11 και έπειτα όλοι αθλητές 12 ετών έως και 15 ετών θα υποβάλλονται μόνο σε rapid τεστ για τους αγώνες). 
ΕΠΣ Μακεδονίας: Πολλές αναβολές παιδικών καθώς η νεότερη ενημέρωση άργησε
Πολλοί αγώνες των πρωταθλημάτων υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας αναβλήθηκαν σήμερα (13/11) το πρωί καθώς πολλοί μικροί αθλητές πήγαν με self test στα γήπεδα.
Η πληροφόρηση που υπήρχε ήταν όλοι οι αθλητές άνω των 11 θα έπρεπε να έχουν rapid test προκειμένου να αγωνιστούν. Όμως νωρίς το πρωί από τη ΓΓΑ, δόθηκε παράταση χρήσης του self test για τους αγώνες αθλητών ηλικίας έως 15 ετών μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2021, πράγμα που ήταν αδύνατον να το γνωρίζουν οι διαιτητές των αγώνων.
Το πιθανότερο είναι ότι οι αγώνες που αναβλήθηκαν θα οριστούν ξανά.
 
Πηγή: insport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: