Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Τα αποτελέσματα των σαββατιάτικων αγώνων στην ΕΠΣ Πέλλας

Σε πολύ βαριά, λασπωμένα και με πολλά νερά γήπεδα από τις συνεχόμενες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις κατά περιοχές των προηγούμενων ημερών αλλά συνεχιζόμενες και σήμερα, διεξήχθη η πρώτη ημέρα της «παρά φύση» πολύμορφης αγωνιστικής
κανονικών play off, play out και... εμβόλιμων αγωνιστικών των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, όπως τα αποφάσισε και τα όρισε η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πέλλας, ορίζοντας παράλληλα η κανονική αγωνιστική να διεξαχθεί λίγες μέρες νωρίτερα μεσοβδόμαδα!
Στον 1ο όμιλο της Α1 είχαμε μία αναβολή λόγω της κακοκαιρίας κι ένα γειτονικό ντέρμπι τυπικής όμως διαδικασίας, με την Σωσάνδρα να φεύγει με το διπλό από τους Προμάχους. Στον 2ο της ίδιας κατηγορίας, στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας, τη διαφορά στο τελικό σκορ «έκανε» το γκολ ενός κανονικά «τιμωρημένου» ποδοσφαιριστή με... «ασίστ» της Ένωσης, αφού είχε «φροντίσει» νωρίτερα με τις αλχημείες της, να εκτίσει την ποινή του «χωρίς αγώνα» σε μεταγενέστερη αγωνιστική (!!!) που ορίστηκε αυθαίρετα νωρίτερα και να είναι σήμερα κανονικά παρόν, απέναντι σ' έναν αντίπαλο μάλιστα, με πολλά αγωνιστικά προβλήματα και επιβαρυμένο πριν τρεις μέρες με μεσοβδόμαδο αγώνα!
Στην Α' Ερασιτεχνική, πολύ σημαντική η «6ποντη» νίκη των Αθύρων επί του Μεγαπλατάνου, που έφερε την γειτονική ομάδα για πρώτη φορά φέτος, στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με την Νίκη Καλής, που θα την φιλοξενήσει μάλιστα την 18η αγωνιστική. 
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα: 

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ PLAY OFF 1η αγωνιστική
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 0-2
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ ΑΝΒΛ
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ PLAY OUT 1η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ 4-1
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 15η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 2-3

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 15η αγωνιστική
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-0
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 4-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: