Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Τα αποτελέσματα των κυριακάτικων αγώνων σε ΕΠΣ Πέλλας, Γ' Εθνική και SL2 και οι βαθμολογίες

Με απόφαση της ΕΠΣ Πέλλας όλα τα σημερινά παιχνίδια των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων αναβλήθηκαν λόγω των επιπτώσεων της παρατεταμένης κακοκαιρίας, πλην ενός εξ αναβολής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Α1, για το οποίο οι ημερομηνίες ήταν «σφιχτές» αλλά και η καλύτερη σχετικά κατάσταση του γηπέδου το επέτρεπε.
Αυτό λοιπόν διεξήχθη στο Δαμιανό με αρκετό νερό στον αγωνιστικό χώρο, αλλά πολύ καλύτερο από πολλά άλλα που είδαμε αυτό το ΣΚ να διεξάγονται αγώνες, με τον τοπικό ΠΑΟΚ πιο φρέσκο, με περισσότερες λύσεις και καλύτερο στο δεύτερο μέρος, να παίρνει τελικά την πολύ σημαντική νίκη με αντίπαλο τον Άρη Λιπαρού που και σήμερα εμφανίστηκε με βασικές ελλείψεις, σ' ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με το αποτέλεσμα του οποίου, να φέρνει αρκετές ομάδες πλέον να συνωστίζονται μεταξύ play off και play out. 
Ισορροπημένο και πιο προσεγμένο στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι, χωρίς πολύ μεγάλες φάσεις μπροστά στα δύο τέρματα, με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που είχαν την καθαρότερη ευκαιρία να προηγηθούν με τον Μουρουζίδη που από καλή θέση δεν βρήκε στόχο. Στο δεύτερο τα ηνία πήραν οι γηπεδούχοι, πίεσαν περισσότερο τους φιλοξενούμενους που έδειξαν να μένουν εκτός από επιλογές κι από δυνάμεις, πέτυχαν το χρυσό γκολ με τον Ιορδανίδη (65'), έχασαν και κάποιες καλές ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του Φλώρου (πέρασε και τον τερματοφύλακα και δεν κατάφερε από ένα μέτρο να την σπρώξει στα ανυπεράσπιστα δίχτυα!!!) να τελειώσουν πρόωρα την αναμέτρηση, ενώ γενικά εμφανίστηκαν πιο ζωντανοί και πιο φιλόδοξοι και δίκαια έφτασαν τελικά στην νίκη. Οι καλύτερες φάσεις και το γκολ στο βίντεο.
Μπλέξιμο για τα καλά για τον ΑΣ Γιαννιτσά στην Γ' Εθνική, αφού γνώρισε την ήττα στην Αλεξάνδρεια από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και ίσως χρειαστεί υπερβάσεις για να σώσει την κατηγορία. Τέλος ακόμη μία «γενναία» εμφάνιση για τον Αλμωπό, που δεν λύγισε στην Αριδαία ούτε από την Ξάνθη. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες:
 
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 15η αγωνιστική
ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ - ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ 1-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 15η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ ΑΝΒΛ
Μ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ ΑΝΒΛ

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ PLAY OFF 4η αγωνιστική
ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ ΑΝΒΛ
Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 15η αγωνιστική
ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΙΑΝΟΥ ΑΝΒΛ
 
Γ' ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 17η αγωνιστική
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜ - ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 2-0
ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ν ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ ΑΝΒΛ
 
SUPER LEAGUE 2 - Α' ΟΜΙΛΟΣ - 22η αγωνιστική
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΑΟ ΞΑΝΘΗ 2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: