Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

ΕΠΣ Πέλλας: Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου 14/1

Οι μισοί αριθμητικά αγώνες διεξήχθησαν σήμερα, όμως ο πρωτοπόρος Εθνικός Γιαννιτσών φρόντισε με το ευρύ σκορ που πέτυχε επί του ΠΑΟΚ Δαμιανού, να κάνει πιο πληθωρική από άποψη τερμάτων την αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1. Στην Α' Ερασιτεχνική, ο Κεραυνός Μεσιανού με την νίκη του με αντίπαλο την Ελπίδα Έδεσσας, αναρριχήθηκε έστω και προσωρινά στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, εκμεταλλευόμενος την ήττα του Άρη Προφήτη Ηλία στο ντέρμπι με την Δόξα Μαυροβουνίου.
Άρης Νησίου - Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (2 - 1)2 - 1
Στον Άγρα οι πιο έμπειροι και πλήρεις γηπεδούχοι, με την ώθηση του νέου τεχνικού στον πάγκο τους και με επιστροφές, ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια, δημιούργησαν τις φάσεις, έχασαν ευκαιρίες, είχαν δύο δοκάρια και πετυχαίνοντας δύο τέρματα με τους Αναστασιάδη (2') και Κιόρτση (35'), έφτασαν σε μια δίκαιη έστω και «οριακή» νίκη, με «κλειστό» σκορ, όπως συμβαίνει συνήθως στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων παραδοσιακά ανεξαρτήτου νικήτριας ομάδας και έδρας. Οι φιλοξενούμενοι που το πάλεψαν αρκετά το παιχνίδι και το κράτησαν σθεναρά μια ανάσα από ένα θετικό αποτέλεσμα, στερήθηκαν και λόγω απουσιών τις 2-3 πολύτιμες λύσεις που θα τους βοηθούσαν πιο ουσιαστικά και ρεαλιστικά σ' αυτή την προσπάθεια, να εμφανιστούν στο γήπεδο πιο πειστικοί και απειλητικοί. Το γκολ του Μπουράκη από σέντρα του Ηλιάδη (20') που προσωρινά έφερε στα ίσια το παιχνίδι και η εξαιρετική παρουσία του Παναγιωτόπουλου κάτω από τα δοκάρια, δεν στάθηκαν αρκετά για να πάρει η ομάδα της Πέλλας κάτι από το σημερινό παιχνίδι.
Οι συνθέσεις
Άρης Νησίου (Σαπουντζής): Παπαγεωργίου, Γεωργίου, Μαυρόπουλος, Πούπης, Ουζούνης, Γκίνης, Δούμος, Τσίκος (Χούμαλης 81'),  Κιόρτσης (Σαββίδης 69'), Αναστασιάδης (Καραουλάνης  76'), Σαπουντζής (Μπέσιος 69').
Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (Χαρπίδης): Παναγιωτόπουλος, Τσιντονίδης, Πλιόγκας, Μουρατίδης (Γιαλατζής Α. 87'), Μπουράκης, Βογιατζής, Ηλιάδης, Γιαλατζής Π., Παναγιωτέλης, Νινιατσούδης (Ζηματίκας 61', Μακρίδης. 

Τα σημερινά αποτελέσματα:

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 16η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ 2 - 1
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 0 - 0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 7 - 1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 9η αγωνιστική
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΙΑΝΟΥ - ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ 3 - 0
ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΑΡΗΣ Π ΗΛΙΑ 3 - 2
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 2 - 2

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 7η αγωνιστική
ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ 2 - 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: