Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

ΕΠΣ Καβάλας: Οικονομική ενίσχυση 300€ σε όλα τα ενεργά σωματεία της!

Από τα αποθεματικά του ταμείου της και με στόχο την συνεχή οικονομική στήριξη των σωματείων-μελών της, η ΕΠΣ Καβάλας ενισχύει οικονομικά με το ποσό των 300€ όλα τα ενεργά μέλη της δύναμής της! Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:
«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ενημερώνει όλα τα σωματεία της ότι, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, κατά τη συνεδρίαση αυτού στις 3/1/2023, θα δοθεί σε όλα τα ενεργά μέλη της δύναμής της το ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ, ως έκτακτη οικονομική ενίσχυση. 
Η ΕΠΣ Καβάλας με γνώμονα το κοινό συμφέρον, τη στήριξη των σωματείων και την ανάπτυξη του τοπικού μας ποδοσφαίρου, στέκεται εμπράκτως και με κάθε δυνατό τρόπο στο πλευρό των ομάδων. Διότι το ποδόσφαιρο ενώνει και η ΕΠΣ Καβάλας αποσκοπεί σε ένα ενωμένο και δυνατό Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο. Στόχος της Διοίκησης της Ένωσης είναι η συνεχής οικονομική στήριξη των μελών της, σε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται και πάντα με βάση το αποθεματικό των ταμείων της. 
Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο καταβολής της οικονομικής ενίσχυσης, οι υπεύθυνοι των σωματείων μπορούν να επικοινωνούν είτε με τη γραμματεία της Ένωσης και τον κ. Αχιλλέα Τσακαλίδη, είτε με τον πρόεδρο αυτής κ. Γιώργο Πριονίδη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: