Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Τετάρτης 4/1 στην Α1 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Πέλλας

Μπορεί τα αποτελέσματα ως αποτελέσματα να ήταν αναμενόμενα στους σημερινούς αγώνες της Α1 Ερασιτεχνικής, τα σκορ όμως σε κάποιους αγώνες είναι αλήθεια ότι ξέφυγαν υπερβολικά... Η πρώτη τριάδα της βαθμολογίας Εθνικός Γιαννιτσών, Α.Σ. Γιαννιτσά και Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, αρχίζει κι αποκτά αποστάσεις ασφαλείας από τους υπόλοιπους και το ζητούμενο είναι ποιος απ' όλους θα έχει τις περισσότερες λύσεις για να τερματίσει πρώτος. Για την SL 2 ένα ακόμη θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα, ήρθε να προστεθεί στον μέχρι σήμερα απολογισμό του Αλμωπού Αριδαίας, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Διαγόρα.
Εθνικός Γιαννιτσών - Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας (1 - 0)3 - 0
Το ότι ήταν το απόλυτο φαβορί ο πρωτοπόρος Εθνικός Γιαννιτσών με αντίπαλο τον ελλιπέστατο και σήμερα Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας και θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο εύκολα ή δύσκολα, κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει... Άλλωστε η φετινή διαφορά των δύο ομάδων, ως έναν βαθμό αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα. Έτσι και συνέβη λίγο πολύ και στο γήπεδο, ο γηπεδούχος ήταν ο δίκαιος νικητής της αναμέτρησης, αφού και καλύτερος ήταν και καλές φάσεις δημιούργησε, κι εκτός από τα τρία τέρματα που πέτυχε είχε και δύο δοκάρια, σε αντίθεση με τον φιλοξενούμενο που λόγω ελάχιστων λύσεων, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, κι αν υπήρχε κάποια κρυφή επιδίωξη, αυτός ήταν ο βαθμός. Όμως σε όλη αυτή την αγωνιστική εξέλιξη, σημαντική συμβολή είχαν και οι δύο κακές κατά την άποψή μου αποφάσεις του ρέφερι της αναμέτρησης που δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να διεκδικήσουν τις απειροελάχιστες πιθανότητές τους για ένα θετικό αποτέλεσμα, η πρώτη στο 25' όταν με περισσή ευκολία και με όλη την αυστηρότητα που διέθετε, έδειξε το σημείο του πέναλτι με το οποίο ο μέχρι τότε εγκλωβισμένος και χωρίς καθαρές ευκαιρίες γηπεδούχος, άνοιξε το σκορ με τον Καράμπελα και η δεύτερη στο 50' φάση που ξεκίνησε η αντεπίθεση για το δεύτερο γκολ, όταν σωστά υπέδειξε αλλαγή σε πλάγιο ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων που το εκτέλεσε αρκετά μέτρα πίσω (!!!) από την σωστή θέση, δεν έκανε όμως κάτι ανάλογο όταν στην εξέλιξη της ίδιας φάσης, το πλάγιο του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, εκτελέστηκε πολλά μέτρα μπροστά (!!!) από την κανονική θέση και στην αντεπίθεση οι γηπεδούχοι με ένα δεύτερο τέρμα αυτή την φορά με τον Καραδήμο, τελείωσαν το παιχνίδι! Το τρίτο τέρμα και δεύτερο του Καραμπέλα στο 65΄, απλά ήρθε να σφραγίσει κάτι που από το 50ο λεπτό είχε πάρει τον δρόμο του και δεν ήταν άλλο από το τρίποντο του πρωτοπόρου...
Οι συνθέσεις
Εθνικός Γιαννιτσών (Μητσάκης): Δεληχατζής (Καραγιάννης 62'), Γρηγοριάδης, Σέρα, Τζιότζιος (Χατζηβασιλειάδης 62΄), Γκογκολούδης, Καράμπελας, Καραδήμος, Στεφανίδης (Παπαδόπουλος  62΄), Αλμαλιώτης (Κοτσίνης 62'), Πλατσιώτας, Τσάλμας (Μιχαηλίδης 55').
Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (Χαρπίδης): Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντινίδης Η., Πλιόγκας, Αλμπάνης (Γιαλατζής Α. 65'), Μακρίδης, Μουρατίδης, Τσιντονίδης, Νινιατσούδης, Μπουράκης, Μπιτσιάκης (Παναγιωτέλης 52'), Γιαλατζής Π.. Απόντες για διάφορους λόγους,  Ηλιάδης, Βογιατζής, Κατσαμακτσής, Καμπούρης, Καραμούζας, Ζηματίκας, Τσίζμας, Κούμπους, Άγνας, Καρκαμάνης.
 
Τα σημερινά αποτελέσματα και η βαθμολογία στην Α1:

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 14η αγωνιστική
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ 3 - 0
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 2 - 4
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 1 - 1
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ 1 - 0
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 0 - 7
Μ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 6 - 3
ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 2 - 0
SL 2 - Α' ΟΜΙΛΟΣ - 9η αγωνιστική
ΓΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 1 - 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: