Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής 8/1 για τις ομάδες του νομού σε ΕΠΣ Πέλλας, Γ' Εθνική και Σούπερ Λίγκ 2

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν την τιμητική τους αν και ήταν αυτοί που είχαν θεωρητικά μεγαλύτερη ανάγκη βαθμών, αφού τρία διπλά και μια ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των σημερινών αγώνων στην Α1 Ερασιτεχνική στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Χαρακτηριστικό της αγωνιστικής και όχι μόνο αφού και στην προηγούμενη είχαμε εκείνο το πέναλτι-τραγέλαφο στην Νέα Τραπεζούντα, τα πολλά παράπονα των ομάδων για την διαιτησία... Στην Α' Ερασιτεχνική ο Απόλλωνας Κρύας Βρύσης, ο Άρης Προφήτη Ηλία και ο Κεραυνός Μεσιανού, ξεκίνησαν με νίκες τη νέα χρονιά, επιβεβαιώνοντας τις πρωταγωνιστικές βλέψεις τους. Στις εθνικές κατηγορίες τα αποτελέσματα των ομάδων του νομού δεν ήταν τα καλύτερα, τόσο στην Γ' Εθνική όσο και στην SL2...
 
Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας - Νίκη Αξού (1 - 1)1 - 1
Σ' ένα συναρπαστικό παιχνίδι στην Πέλλα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο του δευτερόλεπτο, ο γηπεδούχος Μέγας Αλέξανδρος και η Νίκη Αξού αναδείχθηκαν τελικά ισόπαλοι, αποτέλεσμα που μάλλον δεν άφησε ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι που είχαν την κατοχή και την υπεροχή σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και ήταν ιδιαίτερα πιεστικοί στο τελευταίο ημίωρο, ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς με τον Τσιλογλανίδη (5'), ενώ δημιούργησαν και έχασαν 4-5 καλές ευκαιρίες για να πάρουν την νίκη, έχοντας στον ενεργητικό τους σ' αυτές τις προσπάθειες και τρία δοκάρια. Οι γηπεδούχοι που είχαν πιο παθητικό ρόλο ισοφάρισαν με τον Ηλιάδη λίγο την εκπνοή του ημιχρόνου (40') και είχαν τις πολύ καλές στιγμές τους (κι ένα δοκάρι) σε καίρια σημεία του αγώνα ώστε να κλέψουν ακόμη και το τρίποντο.
Παραφωνία της αναμέτρησης, ορισμένα διαιτητικά ανούσια φαλτσοσφυρίγματα, που περισσότερο εκνεύρισαν τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους, κι άφησαν στο τέλος με παράπονα και τις δύο ομάδες, παρά επηρέασαν την εξέλιξη και έκριναν το τελικό αποτέλεσμα.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (Χαρπίδης): Παναγιωτόπουλος, Κων/νίδης Η., Πλιόγκας, Αλμπάνης (Μακρίδης 46'), Μουρατίδης, Νινιατσούδης (Τσιντονίδης 46'), Μπουράκης, Βογιατζής, Ηλιάδης, Γιαλατζής Π., Παναγιωτέλης (Κατσαμακτσής 57').
Νίκη Αξού (Πέσιος): Θωμαΐδης, Σιδέρης, Μπακάλογλου, Αβτζόγλου (Γεωργιάδης 73'), Κοροσιάδης, Τρελόπουλος, Μουρατίδης (Λητοβολής 46'), Αποστολούδας, Κάρτζιος, Πολατίδης, Τσιλογλανίδης.
 
Τα αποτελέσματα των αγώνων και η βαθμολογία της Α1:

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 0 - 1
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 1 - 1
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ - ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ 0 - 1
ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ - Μ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 0 - 3

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΣ ΞΙΦΙΑΝΗΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΙΑΝΟΥ 1 - 3
ΑΡΗΣ Π ΗΛΙΑ - ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ 2 - 1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡ ΒΡΥΣΗΣ 1 - 2

Γ' ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1 - 2
ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ 1 - 0

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 - Α' ΟΜΙΛΟΣ - 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 0 - 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: