Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Είδη πρώτης ανάγκης παρέδωσε στο Παιδικό Χωριό Φιλύρου η ΔΕ της ΝΔ

Είδη πρώτης ανάγκης παρέδωσε στο ελληνικό παιδικό χωριό του Φιλύρου, κλιμάκιο της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Νομού Θεσσαλονίκης, κατά τη σημερινή επίσκεψή του. Συγκεκριμένα, δόθηκαν τρόφιμα, χαρτικά, παιχνίδια, κατεψυγμένα και γαλακτοκομικά προϊόντα, τα οποία συγκεντρώθηκαν από μέλη των ΔΕΕΠ Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης και της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε συζήτηση με ιθύνοντες του ελληνικού παιδικού χωριού, την πρόεδρο Ελισάβετ Παράσχου και την αντιπρόεδρο Αλεξάνδρα Αδαμτζίλογλου, σχετικά με το εξαιρετικά πολύτιμο έργο που επιτελούν, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε επίπεδο καθημερινότητας.
Συμφωνήθηκαν επίσης νέες δράσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο ελληνικό παιδικό χωριό το προσεχές διάστημα, με γνώμονα το συμφέρον και τα δικαιώματα του παιδιού.
«Ως Νέα Δημοκρατία Θεσσαλονίκης δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε προσωπικό και διοίκηση του ελληνικού παιδικού χωριού και να τους ευχαριστήσουμε για το εξαιρετικά σημαντικό έργο που ανιδιοτελώς προσφέρουν. Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί κόμμα με σημαντική κοινωνική ατζέντα, ειδικά σε θέματα που αφορούν το παιδί, πράγμα που έχει αποδείξει με τρόπο εμφατικό και η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Ν. Θεσσαλονίκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: