Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Φιλικός αγώνας: Κεραυνός Μεσιανού - Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας (2 - 1)4 - 5. «Σπάταλος» επιθετικά, «αφελής» αμυντικά

Ένα πολύ ωραίο φιλικό παιχνίδι για φίλους του αθλήματος διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο του Μεσιανού, με καλό ρυθμό, αμφίρροπη εξέλιξη, πολλές φάσεις και πολλά γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι καλύτεροι στο πρώτο μέρος, πιο πιεστικοί, πιο δημιουργικοί, αλλά με επιθετική επιπολαιότητα στην τελική πάσα και προσπάθεια, έδωσαν δικαίωμα στους πιο μεθοδικούς, πιο ψύχραιμους και πιο αποτελεσματικούς γηπεδούχους να προηγηθούν μέσα σε δύο λεπτά στο σκορ με 2 - 0. Η άμεση προσωρινή μείωση του σκορ από την Πέλλα λίγα λεπτά αργότερα με πλασέ του Ηλιάδη, της έδωσε την ώθηση να ψάξει και την ισοφάριση μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, χωρίς όμως να τα καταφέρει παρά την προσπάθεια.

Το πρώτο μισό του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε στο Μεσιανό, που έλεγξε τον ρυθμό με καλή αμυντική συμπεριφορά και καλή κυκλοφορία στο δικό του μισό, κι εκμεταλλευόμενο σχεδόν κάθε φάση που δημιούργησε, έφτασε με ακόμη δύο τέρματα σ' αυτό το χρονικό διάστημα στο ευρύ 4-1. Η κούραση και το πρώιμο στάδιο προετοιμασίας και για τις δύο ομάδες, αλλά εμφανώς περισσότερο για το Μεσιανό, έπαιξαν τον ρόλο τους στην εξέλιξη μαζί με την έντονη επιθετικότητα και πίεση της Πέλλας στο δεύτερο μισό του ημιχρόνου και την δημιουργία πολλά φάσεων, που έφεραν και την απόλυτη ανατροπή του σκορ, με άλλα δύο τέρματα του κορυφαίου σήμερα Ηλιάδη, ένα του Παναγιωτέλη (πέναλτι) και τελευταίο το νικητήριο του Μάζνη λίγο πριν το τελικό σφύριγμα. Και δύο δοκάρια για τους φιλοξενούμενους ένα σε κάθε ημίχρονο με τους Γκάβα και Μπουράκη.

Για τον Π.Α.Σ. Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας ξεκίνησαν οι Παναγιωτόπουλος, Αλμπάνης, Μέτα, Πλιόγκας, Πολυχρονόπουλος, Αγελάρης, Παντικίδης, Μπουράκης, Μήτκας, Ηλιάδης, Νινιατσούδης ενώ αγωνίστηκαν για μικρότερα ή μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα και οι Βασίλας, Μουρούνογλου, Γκάβα, Σαλικίδης, Μπιτσιάκης και Μάζνης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: