Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Συνάντηση Μητσοτάκη με Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζο, Σαββίδη – «Άντε και καλή τύχη μάγκες»…

Αφού κρύφτηκε για μέρες μετά τα τραγικά γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας που… γκρέμισαν τις μεγαλοστομίες του, περί ικανού «επιτελικού κράτους», ο Κυριάκος Μητσοτάκης… εμφανίστηκε.
Μετά την προκλητική, απαξιωτική και αλαζονική πρωθυπουργική εξαφάνιση, ο Κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται – φυσικά όχι ο ίδιος – αλλά μέσω ανακοίνωσης από το γραφείο τύπου του Μαξίμου την ημέρα της κηδείας του 29χρονου Μιχάλη για να μας ενημερώσει ότι την Τετάρτη, 16 Αυγούστου θα συναντηθεί αρχικά με με τον πρόεδρο της UEFA στο Μέγαρο Μαξίμου και στη συνέχεια με τους ιδιοκτήτες των τεσσάρων μεγαλύτερων ΠΑΕ της χώρας (Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) προκειμένου να συζητήσουν τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο!!!
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη που επέτρεψε μέσω σε μία συμμορία ναζί, να φτάσει υπό τη “διακριτική παρακολούθηση” της Αστυνομίας, μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και να σφάξει έναν νέο άνθρωπο, τώρα επιχειρεί να εμφανιστεί ως μέγας επιτελάρχης για να “λύσει” τάχα τα “όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο”. Και μάλιστα σε συνεργασία με ποιους; Με αυτούς που εδώ και χρόνια με την τακτική τους συντηρούν τέτοιου είδους συμμορίες μέσα στις κερκίδες των ομάδων που διοικούν!!!
Θα συζητήσει με τους προέδρους των ομάδων και ιδιοκτήτες ομίλων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που όλο το προηγούμενο διάστημα συντηρούν ένα κλίμα ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής και ένα χυδαίο πάρε – δώσε με τους κυβερνώντες που συνοδεύεται συχνά – πυκνά και από πλήθος εκβιασμών προκειμένου να κλείσουν «δουλειές» εντός και εκτός γηπέδων.
Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους Μαρινάκη, Μελισσανίδη, Αλαφούζο, Σαββίδη. Με όλους αυτούς που παραμονές των τελευταίων εθνικών εκλογών, μέσα των ΜΜΕ που ελέγχουν κατεύθυναν ψήφους, απειλούσαν το πολιτικό προσωπικό με «μαύρο» (όπως είχε γράψει αναλυτικά η aftodioikisi.gr) και άφηναν αιχμές για πολιτικούς παράγοντες και γενικότερα λειτουργούσαν σαν κανονικοί «νταβατζήδες» απέναντι στην κυβέρνηση διεκδικώντας το μερτικό τους…
Και όλα τα παραπάνω στο φόντο ήδη της εξελισσόμενης σύγκρουσης Μελισσανίδη – Μαρινάκη, μέσω… «εκπροσώπων».
Με όλους αυτούς θα συνομιλήσει ο κ. Μητσοτάκης.
Όπως έλεγε και ο Παύλος Σιδηρόπουλος: «Άντε και καλή τύχη μάγκες»…
Οσο για το καημένο το ποδόσφαιρο τι να πούμε εμείς. Τα λένε όλα τα έργα και ημέρες των ανθρώπων που κρατούν δυστυχώς την «τύχη» του, στα χέρια τους…

Νίκος Κοκκινόπουλος
Πηγή: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: