Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Γεμίζει το ρόστερ ο ΑΣ Γιαννιτσά

Σε ανακοίνωση τεσσάρων ακόμη μεταγραφών, προχώρησε ο ΑΣ Γιαννιτσά.
«Ο Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ηλία Βερβελέ, του Βαγγέλη Τσάλμα, του Στέλιου Ευσταθιάδη και του Γιάννη Χαραλαμπίδη.
Ο Ηλίας Βερβελές με καταγωγή από το Μελίσσι, αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και έχει παίξει στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, στη Δόξα Μελισσίου και στον Άρη Παλαιφύτου.
Ο Βαγγέλης Τσάλμας γεννημένος το 1996, παίζει στη θέση του δεξιού μπακ-χαφ και έχει αγωνιστεί στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, στον Πιερικό, στον Καμπανιακό, στον Αλμωπό Αριδαίας και στον Εθνικό Γιαννιτσών.
Ο Στέλιος Ευσταθιάδης γεννημένος το 2006 στα Γιαννιτσά, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ έχει αγωνιστεί και στον ΠΑΟΚ Πατριαρχείο Γιαννιτσών και στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών.
Ο Γιάννης Χαραλαμπίδης είναι μόλις 17 ετών με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του πορεία στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών από τη θέση του στόπερ και συνέχισε στον Ατρόμητο Αθηνών με τη φανέλα του οποίου αγωνιζόταν εως την Κ17.»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: