Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ: Τείχος στην άμυνα, με Δημήτρη Σουλιώτη

Η διοίκηση ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σουλιώτη, που έρχεται να ενισχύσει τη ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Μίνι βιογραφικό:
Ο Δημήτρης Σουλιώτης, γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1995 (28) στην Λάρισα και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, ενώ εντυπωσιακό είναι και το ύψος του (1,95 m).
Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί σε Τύρναβο, ΑΕΛ, Βέροια, Απόλλων Λάρισας, Τρίκαλα. Πέρυσι αγωνίστηκε με την φανέλα Αλμωπού Αριδαίας, ως αρχηγός, πραγματοποιώντας μια γεμάτη σεζόν με 25 συμμετοχές, 2 γκολ και 1841 λεπτά συμμετοχής. Ο ποδοσφαιριστής μετρά 86 συμμετοχές Super League 2, 41 συμμετοχές στην Football League, 14 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος, 13 συμμετοχές στην Football League North, 10 παιχνίδια για playout σε Football League και Super League 2 και 1 συμμετοχή στην Super League 1.
Στις πρώτες του δηλώσεις o αθλητής της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ, ανέφερε τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της οικογένειας της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ και ευχαριστώ τη διοίκηση και τον κόουτς κ. Διγκόζη για την ευκαιρία, που μου προσφέρουν. Έχω τη διάθεση να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Περιμένω όλους τους φίλους της ομάδας να γεμίζουν το γήπεδο και να μας δώσουν την ώθηση που θα χρειαστούμε για να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα της Elite League».
Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Σουλιώτη στη μεγάλη μας οικογένεια και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: