Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Α.Σ. Εδεσσαϊκός: Ενωτικό κλίμα στη συγκέντρωση-ενημέρωση της διοίκησης για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση-ενημέρωση της διοίκησης για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας!
Η ενημέρωση έγινε στο Παρθεναγωγείο και παρευρέθηκαν φίλοι της ομάδας, γονείς και παιδιά της ακαδημίας, μέλη της διοίκησης και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης!
Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Τζεπτιμπης ανέλυσε το πλάνο της διοίκησης να στηριχθεί στα παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία και με την προσθήκη έμπειρων παικτών να δημιουργηθεί μια ομάδα που στο μέλλον θα ανέβει σε ψηλότερα επίπεδα με παρουσία πολλών παικτών από την Έδεσσα και τον νομό! Βασικοί υποστηρικτές σε αυτή την προσπάθεια θα είναι γνωστοί επιφανείς παράγοντες που βοηθούν διαχρονικά την ομάδα!
Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας κ. Στεργιόπουλος επίσης ανέλυσε στους γονείς τις λεπτομέρειες αυτής της προσπάθειας και είναι καθημερινά με τους υπόλοιπους προπονητές κοντά στην πρώτη ομάδα για την υλοποίηση της!
Τον λόγο πήραν και μέλη της διοίκησης και παλιοί παράγοντες που θα βοηθήσουν την ομάδα και τόνισαν την σημασία που έχει αυτή η νέα κίνηση!
Ο σύλλογος, θα έχει την στήριξη των γονέων και εθελοντών και προχωρά βήμα βήμα σε όλα τα αγωνιστικά και οργανωτικά θέματα για τα οποία θα υπάρχει ενημέρωση!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: