Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Δύο ακόμη αξιόλογες υποψηφιότητες με την δημοτική παράταξη "Κοινωνία σε Κίνηση" Έδεσσας

Ο Κώστας Δημητριάδης του Νικολάου και της Αφροδίτης γεννήθηκε το 1966 στην Έδεσσα. Είναι παντρεμένος με την Σοφία Αποστόλου και έχουν δύο παιδιά.
Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, αυτοκινητιστής και ασχολείται επιπλέον με γεωργικές εργασίες. Είναι μόνιμος κάτοικος της Τοπικής Κοινότητας Ριζαρίου στην οποία διετέλεσε πρόεδρος από το 2014-2019.
Ο Χρήστος Ζαΐφης γεννήθηκε και ζει στα Βρυττά.
Απόφοιτος γεν. Λυκείου Έδεσσας, υπηρέτησε ως έφεδρος αξιωματικός στα τεθωρακισμένα .Είναι έγγαμος με δύο παιδιά τα οποία σπουδάζουν.
Έχει διατελέσει πρόεδρος της κοινότητας Βρυττών από το 1995-2002, Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος την περίοδο 2011-2014. Ασχολείται κατά κύριο επάγγελμα με τη γεωργία.
Παρουσιάζω σήμερα δύο εξαιρετικούς συνεργάτες με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση. Η επιλογή να μείνουν στα χωριά τους, η σχέση τους με τη γη και την αγροτιά και η παράλληλη ενασχόληση με τα κοινά του τόπου, αποδεικνύουν την έμπρακτη βούληση τους να στηριχτεί η περιφέρεια της Έδεσσας.
Είναι φορείς των προβλημάτων, της ανάγκης και της αγωνίας για τον τερματισμό της αδιαφορίας που έχει υποβαθμίσει τόσα χρόνια τα χωριά μας!
Τους ευχαριστώ με την υπόσχεση να αγωνιστούμε μαζί!
Καλή Δύναμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: