Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

ΑΣ Εδεσσαϊκός | Ανακοινώθηκε ο Γιάννης Πετράκης

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του soccerpractor για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Εδεσσαϊκού από τον Γιάννη Πετράκη.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των “τριαινοφόρων”, με τις πρώτες δηλώσεις του έμπειρου Θεσσαλονικιού τεχνικού:
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ
Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Πετρακη.Ο νέος προπονητής του Εδεσσαικου είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A.
Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί για μια εξαετία με τη φανέλα του Άρη καθώς και στις Νίκη Βόλου,Καβάλα και Παναργειακό.
Προπονητικά ξεκίνησε την καριέρα του από την Ομόνοια Σίνδου όπου και κατάγεται ενω έχει εργαστεί και σε Καμπανιακο,Αιγινιακό,ΠΑΟ Κουφαλιων και Ολυμπιακό Κύμινων.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο 53χρονος νέος τεχνικός των πράσινων δήλωσε:
Έρχομαι σε μια ομάδα με τεράστια ιστορία.Σεβόμενοι και όπως επιτάσσει η ιστορία του συλλόγου ωφειλουμε όλοι μας να ξαναφέρουμε τον Εδεσσαικο στον δρόμο των επιτυχιών. Στόχος η ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών μέσα απο τα σπλάχνα της ομαδας καθώς και της ευρύτερης περιοχής,οπου με σκληρή δουλειά θα αναδείξουμε το ταλέντο τους.Με τον πρόεδρο γνωρίζομαι προσωπικά όποτε ήταν ενας ακόμα λόγος να πω το ναι λόγω της φιλίας μας αλλά και της ίδιας φιλοσοφίας που έχουμε για το ποδόσφαιρο.
Σύσσωμη η διοίκηση του Εδεσσαικου καλωσορίζει τον νέο προπονητή της ομάδας μας και του εύχεται καλή επιτυχία”.
“Νομίζω και μόνο το όνομα και η ιστορία της ομάδας, εκτός από τις φιλίες, επιτάσσουν ένα πρόγραμμα τριετίας και φιλοσοφίας για την αναβάθμιση και ανάδειξη των ποδοσφαιριστών του νομού” ανέφερε σχετικά στον soccerpractor ο νέος τεχνικός των “πράσινων”, Γιάννης Πετράκης.

Πηγή: soccerpractor.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: