Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020: Σπουδαίοι καλλιτέχνες και φέτος στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών

-Το πρόγραμμα για τον Ιούλιο-
Πολύ σημαντικές παραστάσεις και συναυλίες θα φιλοξενηθούν και φέτος το καλοκαίρι από τον Δήμο Πέλλας και την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020».
Στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις, για τον μήνα Ιούλιο το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει:
  • Παρασκευή 10 Ιουλίου, ώρα: 9.00 μ.μ.: Παιδική Θεατρική παράσταση από το Μικρό Θέατρο Λάρισας με το έργο «Ο Τζάκ και η Φασολιά».
  • Δευτέρα 13 Ιουλίου, ώρα 9.15 μ.μ.: Θεατρική παράσταση με το έργο «Σκηνές από έναν Γάμο» με τον Αντώνη Λουδάρο και την Παυλίνα Χαρέλα.
  • Πέμπτη 16 Ιουλίου, ώρα 9.30 μ.μ.: Θεατρική Παράσταση με το Ιστορικό Δράμα «Νόστος Ρίζα μ’ και κλαδί μ’…» του Δημήτρη Πιπερίδη. Παίζουν: Τάκης Βαμβακίδης, Αλέξης Παρχαρίδης κ.α.
  • Τρίτη 21 Ιουλίου, ώρα 9.30 μ.μ.: Θεατρική Παράσταση με το έργο «Δάφνες και Πικροδάφνες», των Δημήτρη Κεχαϊδη και Ελένης Χαβιαρά. Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Φιλιππίδης, Τάσος Χαλκιάς, Θανάσης Πατριαρχέας, Κωνσταντίνος Ασπιώτης.
  • Τετάρτη 22 Ιουλίου, ώρα 9.00 μ.μ.: Παιδική Θεατρική Παράσταση με το έργο «Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες: Η Δύναμη της Φιλίας"
  • Δευτέρα 27 Ιουλίου, ώρα 9.30 μ.μ.: Θεατρική Παράσταση με το έργο «Προσοχή ο Φίλος Δαγκώνει». Παίζουν: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ναταλία Δραγούμη, Ευαγγελία Μουμούρη, Μέμος Μπεγνής.- Τετάρτη 29 Ιουλίου, ώρα 9.00 μ.μ.: Θέατρο Σκιών με την παράσταση «Ο Καραγκιόζης και το Στοιχειωμένο Ξενοδοχείο».
  • Παρασκευή 31 Ιουλίου, ώρα 9.00 μ.μ.: Παιδική Θεατρική Παράσταση από την Παιδική Σκηνή Φώτη Σπύρου, με το έργο «Ο Ροβινσώνας και ο Κρούσος».


Για πληροφορίες σχετικά με τις παραστάσεις, τιμές εισιτηρίων, αλλά και για όλες τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού, μπορείτε να ενημερώνεστε εργάσιμες ημέρες και ώρες από το 2382084381 (κ. Βάσω Πασσαλή).
Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Αθανάσιος Επιτροπάκης για το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020»
«Μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για όλους μας, επιστρέφουμε και συνεχίζουμε φέτος δυναμικά και με πλούσιο πρόγραμμα, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Πέλλας.
Εξάλλου, ο πολιτισμός πάντα αποτελούσε όαση αισιοδοξίας. Στην περίοδο της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης που βιώσαμε και βιώνουμε, οι εκδηλώσεις που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. για το φετινό μας καλοκαίρι, στοχεύουν ακριβώς σε αυτό: Να δώσουν διέξοδο από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και να δώσουν επίσης έναν άλλο, διαφορετικό, αισιόδοξο τόνο στην καθημερινότητά μας.
Το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι» της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. αποτελεί πια θεσμό για το Δήμο Πέλλας που στόχο έχει να προσφέρει στους δημότες αλλά και στους επισκέπτες της περιοχής μας ψυχαγωγία, αισθητική και πνευματική καλλιέργεια.
Στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών -αλλά και σε άλλους χώρους στο Δήμο μας- η μουσική, το θέατρο, ο χορός, η παράδοση, οι παιδικές παραστάσεις, καλλιτέχνες και σχήματα, εναλλάσσονται και θα κάνουν ξεχωριστές τις καλοκαιρινές μας νύχτες, με εκδηλώσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις αλλά και σε όλες τις ηλικίες.
Σας καλούμε να απολαύσουμε μαζί όλες τις καλλιτεχνικές βραδιές, σε ένα καλοκαίρι γεμάτο Ψυχαγωγία, Τέχνη και Πολιτισμό.
Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τηρουμένων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και με όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Καλό καλοκαίρι…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: