Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

ΜέΡΑ25: Να σταματήσει η κυβέρνηση τον εμπαιγμό των συνταξιούχων

Να σταματήσει τον «εμπαιγμό των συνταξιούχων» καλεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης με σημερινή γραπτή του δήλωση.
«H κυβέρνηση, μετά και την πιλοτική δίκη στο ΣτΕ που ανέτρεψε τον ίδιο του τον εαυτό επιδικάζοντας τελικά αναδρομικά 11 μηνών στους συνταξιούχους αντί για 90 που είχε επιδικάσει αρχικά, δήλωσε μέσω του Υπουργείου Εργασίας αλλά του Υπουργού Οικονομικών της: πως θα "σεβαστεί την δικαστική απόφαση"», σημειώει ο Μ. Κριθαρίδης προσθέτοντας ότι «όπως βέβαια συμβαίνει διαχρονικά με όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις, όταν ανατρέπεται έστω και εν μέρει κάποιο μνημονιακό τους μέτρο, το χρονοδιάγραμμα του σεβασμού και της συγκεκριμένης δικαστικής απόφασης είναι "στον αέρα" και εξαρτάται από τα δημοσιονομικά της χώρας, δηλαδή από την ίδια την τρόικα».
«Καλούμε την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη να σταματήσει τον εμπαιγμό των συνταξιούχων, δεν τους αρκεί που ο κ. Βρούτσης έκανε προσφυγή κατά της προηγούμενης απόφασης που δικαίωνε τους συνταξιούχους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, τώρα παραπέμπει και στις καλένδες το ζήτημα της υλοποίησης της δικαστικής απόφασης», καταλήγει η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΜέΡΑ25.
 
Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: