Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Με τον Γιάννη Χαρπίδη συνεχίζει ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Για 4η συνεχόμενη σεζόν και 6η συνολικά στον πάγκο της ομάδας, ο Γιάννης Χαρπίδης ήταν και αποτέλεσε τελικά την ενδεδειγμένη επιλογή του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας και για την φετινή αγωνιστική περίοδο.
Ο «αυτοδημιούργητος» 38χρονος Γιαννιτσιώτης τεχνικός, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, χωρίς ιδιαίτερες συστάσεις και «έτοιμο» βιογραφικό, με το ήθος, τη δουλειά και την αξία του, πέτυχε με την πορεία και την εξέλιξή του, να κερδίσει όχι μόνο την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Πέλλας με τους οποίους έχει χτίσει μια στέρεα και διαχρονικά άριστη σχέση, αλλά και την καθολική καταξίωση ως ένας από τους πιο αξιόλογους προπονητές του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου.
Φέτος ο Γιάννης Χαρπίδης, μαζί με τον Μ.Α. Πέλλας, ευελπιστούν να καταφέρουν την υπέρβαση, ανεβάζοντας τον αγωνιστικό πήχη ακόμη ψηλότερα, όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό για κάθε προπονητή, αθλητή και ομάδα με φιλοδοξίες και ρεαλισμό. Και γι' αυτόν τον λόγο έπιασαν αμέσως δουλειά, προκειμένου να τρέξουν μαζί με την διοίκηση, όλα τα άμεσα αγωνιστικά σχέδια και θέματα του συλλόγου αυτής της περιόδου.
Η διοίκηση του συλλόγου έκδηλα ικανοποιημένη με την ανανέωση της συμφωνίας, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: