Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Τα αποτελέσματα των κυριακάτικων αγώνων των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας και οι βαθμολογίες

Ολοκληρώθηκε σήμερα με τη δεύτερη αγωνιστική ημέρα η επανέναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πέλλας, όχι όμως κάτω από τις καλύτερες δυνατές καιρικές συνθήκες, με τον δυνατό και παγωμένο αέρα να έχει ρυθμιστικό ρόλο στα περισσότερα γήπεδα.
Για την Α1 Ερασιτεχνική, τα σημερινά αποτελέσματα δεν επέφεραν ουσιαστικές αλλαγές στον βαθμολογικό πίνακα σε ότι αφορά τα play off  και τα play out του 1ου ομίλου, με τον Άρη Νησίου να οδηγεί σταθερά την κούρσα χωρίς να αμφισβητείται πειστικά από κανέναν, ενώ στον 2ο, ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας μετά το «στραβοπάτημα» στους Γαλατάδες, απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή τον Εθνικό Γιαννιτσών που πέρασε νικηφόρα από το Μελίσσι που γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα, ενώ στα αξιοσημείωτα, η σημαντική νίκη του ΠΑΟΚ Δαμιανού, που τον ξεκόλλησε προσωρινά από τις θέσεις των play out και τον έφερε να φλερτάρει μ' αυτές των play off. 
Στην Α' Ερασιτεχνική, κερδισμένες της αγωνιστικής η Δόξα Μαυροβουνίου, που με ευρεία νίκη αναρριχήθηκε στην 4η θέση και ο Άρης Αθύρων που με πειστική νίκη πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. 
Τέλος στην Β' Ερασιτεχνική σε ότι αφορά τις ερασιτεχνικές κατηγορίες της ΕΠΣ Πέλλας, στον 2ο όμιλο οι κερδισμένοι της αγωνιστικής Φίλιππος Γιαννιτσών και Απόλλων Ραχώνας, που πλησίασαν τις προνομιούχες θέσεις ανόδου. Κι ενώ στον 2ο όμιλο των 9 ομάδων υπολείπονται ακόμη 8 αγωνιστικές, στον 1ο των 5,5 ομάδων η κανονική περίοδος ολοκληρώθηκε και θα ξεκινήσει η φάση των play off! Το οξύμωρο και παράδοξο της υπόθεσης και της... προκήρυξης είναι ότι από τους δύο ομίλους ανεβαίνει ο ίδιος αριθμός ομάδων! Κάτι που φαίνεται αδιανόητο για όποιον προσπαθεί να το δει με την κοινή λογική...
Η 12η αγωνιστική στην Γ' Εθνική, δεν ήταν και η καλύτερη του πρωταθλήματος, αφού μόνο η Θύελλα Σαρακηνών γεύτηκε την χαρά της νίκης.
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες:
 
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 10η αγωνιστική
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 1-2
ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ - ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ 2-0
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 3-0

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 10η αγωνιστική
ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 4-2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ 1-1
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 10η αγωνιστική
ΑΡΗΣ Π ΗΛΙΑ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ 1-1
ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 6-0
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ - ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 4-0  
 
Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 10η αγωνιστική
ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ - ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ 2-0
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΣΙΑΝΟΥ 1-0
 
Γ ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 12η αγωνιστική
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ 0-3
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ - ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 1-0
ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ - ΟΦ ΑΓΙΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ 4-0
 





Δεν υπάρχουν σχόλια: