Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Φιλικός Αγώνας: Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας - Κεραυνός Μεσιανού (0-0)0-1. Υπότροπος...

Μια κακή ποιοτικά φιλική αναμέτρηση παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν χθες στο γήπεδο της Πέλλας, κι αν δεν είχε κανείς «έννομο» συμφέρον ή άμεσο «συγγενικό» ενδιαφέρον, θα ήταν αδύνατον να άντεχε θεατής ολόκληρο 90λεπτο.
Πιο ζωντανός, πιο ομαδικός, πιο προσανατολισμένος και με κάπως πιο υποφερτή εικόνα κατά διαστήματα ο Κεραυνός Μεσιανού, που εκτός αποδεδειγμένα από μια καλή και αθλητική ομάδα, έχει και το ελαφρυντικό της... Β' Ερασιτεχνικής, έφτασε τελικά δίκαια στη νίκη, έστω και στα... «σημεία» με σκορ 0-1! Κι αν δεν ήταν η εκτέλεση πέναλτι που έδωσε την καλύτερη και πιο «σβηστή» ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να σκοράρουν, ίσως να μην υπήρχε γκολ στον συγκεκριμένο αγώνα για πολλά συνεχόμενα 24ωρα αγωνιστικής ροής!
Ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας από παιχνίδι σε παιχνίδι μετά το τέλος του πρώτου γύρου πριν τις γιορτές, υποτροπιάζει αγωνιστικά και επικίνδυνα και η μία κάκιστη εμφάνιση, διαδέχεται την χειρότερη. Δείχνει να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο με χαμένη ομαδική αγωνιστική «πυξίδα», χωρίς ποδοσφαιρικό εγωισμό και φιλοδοξία και οι ποδοσφαιριστές του, θαρρείς συναντήθηκαν τυχαία σε μια εκδρομή, σε μια αλάνα, σ' ένα γήπεδο, όπως κάναμε παλιά με το σχολείο και με τις ομάδες της γειτονιάς και μοιραία δεν «βρίσκονται» μεταξύ τους ούτε με... “Amber Alert”, κάνοντας ο καθένας το «κομμάτι» του! Υπάρχουν οι μεμονωμένες και ατομικές εξαιρέσεις αξιοπρεπών παρουσιών, αλλά ο ομαδικός κανόνας δυστυχώς τις επισκιάζει, κι αυτές δυστυχώς χάνονται και αδικούνται μέσα στην γενική μετριότητα... Στα αξιοσημείωτα το πρώτο κερδισμένο κόρνερ για τους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο!
Για τους γηπεδούχους του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας ξεκίνησαν οι Βασιλάς, Πιτσάρης, Παναγιωτέλης, Γουργούνης, Στάγκος, Καμπούρης, Καρκαμάνης, Κωνσταντινίδης, Μήτκας, Βουδούρης, Μακρίδης ενώ αγωνίστηκαν στην διάρκεια και οι Βογιατζής, Καραμούζας, Ηλιάδης, Ζηματίκας, Αλμπάνης, Αλευρούδης, Γιαλαντζής.
Μετά το τέλος του αγώνα ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα (προσφορά του Καρασμάνης BAKERY στην Πέλλα), στο Marabu Espresso Bar στο Μικρό Μοναστήρι, με τυχερό του φλουριού τον Δημήτρη Μπουράκη.




Το βίντεο με τις όποιες φάσεις του αγώνα αργότερα, αλλά υπάρχει ισχυρή σύσταση για κολλύριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: