Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

ΕΠΣ Πέλλας: Αποτελέσματα κυριακάτικων αγώνων

«Μίλησαν» οι έδρες σήμερα στους αγώνες της Α1, ενώ στις χαμηλότερες κατηγορίες υγιεινοί περίπατοι για τα φιλοξενούμενα φαβορί που πέτυχαν μάλιστα πολύ μεγάλα σκορ στην Α' Ερασιτεχνική, ενώ στην Β' ξεχώρισε η ισοπαλία στο ντέρμπι της Κρύας Βρύσης, που ήταν και η πρώτη απώλεια βαθμών για τον γηπεδούχο και πρωτοπόρο Απόλλωνα.
Στην Γ' Εθνική πρακτικά καλή αγωνιστική βαθμολογικά για τις ομάδες του νομού, με τον Εδεσσαϊκό αρχικά μετά την αλλαγή προπονητή να περνάει «αέρας» από την Κέρκυρα, ενώ στο ντέρμπι των Γιαννιτσών με αντιπάλους δύο δικές μας ομάδες, αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος ήταν οι φιλοξενούμενοι Σαρακηνοί. Τέλος σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον Αλμωπό στις Σέρρες, που συνεχίζει την αξιόλογη μέχρι τώρα πορεία του στην Super League 2.  
Σε παιχνίδι που παρακολουθήσαμε στο Μελίσσι, η τοπική Δόξα μπορεί να έφθασε στην νίκη, αλλά δεν το κατάφερε εύκολα. Υπάρχουν επίμαχες φάσεις που και οι δύο ομάδες διαμαρτύρονται, με κορυφαία αυτή του καταλογισμού του 2ου πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων στην εκπνοή του ημιχρόνου (και για το πρώτο υπάρχουν διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων αν η παράβαση ήταν εντός ή εκτός περιοχής), που υποδείχθηκε ίσως με τον πιο «πρωτότυπο» και παράδοξο τρόπο που έχουμε παρακολουθήσει σε ερασιτεχνικά γήπεδα εδώ και πολλά χρόνια, κι αυτό γιατί η τελική υπόδειξη έγινε από το πρώτο βοηθό κ. Τετραγώνη από απόσταση περίπου 50 μέτρων (!!!) και όχι από τον ρέφερι κ. Αργυρό πρωτίστως που είχε την πιο ξεκάθαρη εικόνα της φάσης και απόσταση περίπου 15 μέτρων ή έπειτα από τον 2ο βοηθό κ. Σουλιώτη που επίσης είχε καλύτερη εικόνα και απόσταση περίπου 25 μέτρων. Την φάση θα την δείτε αργότερα στο βίντεο που θα αναρτηθεί... Μια φάση που εκτός από το προβάδισμα για τους γηπεδούχους, επέφερε και την αποβολή του Μιχαηλίδη για τους φιλοξενούμενους. Η Δόξα με την σειρά της διαμαρτύρεται για ακόμη ένα πέναλτι σε ανατροπή του Πισμισάκη, με τον τον ρέφερι να δείχνει «παίζεται»... Στα καθαρά αγωνιστικά η Δόξα που ήταν πιο επιθετική με τρία γκολ του Κυζιρίδη (5' πέναλτι, 45' πέναλτι και 60΄) έκανε την απόλυτη ανατροπή, όταν βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από το γκολ του Χαραλαμπίδη (5') για τον Ολυμπιακό, που είχε ξεκινήσει το παιχνίδι καλύτερα. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
 
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 11η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ 1-0
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 3-1
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ 3-1
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 11η αγωνιστική
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 2-1
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 3-1
 
Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 11η αγωνιστική
Μ. ΘΥΕΛΛΑ ΡΙΖΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 0-6
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - Μ. ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 0-10
 
Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 11η αγωνιστική
ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ - Ν. Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 4-2
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ. ΒΡΥΣΗΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-1
ΔΟΞΑ Π. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ 2-1
 
Γ ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 13η αγωνιστική
Ο.Φ. ΑΓΙΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ - ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 1-4
Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ 0-1
 
SUPER LEAGUE 2 - Α' ΟΜΙΛΟΣ 16η αγωνιστική 
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 1-3







Δεν υπάρχουν σχόλια: