Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Τα αποτελέσματα των σαββατιάτικων αγώνων των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας

Ισόπαλο το μοναδικό σημερινό παιχνίδι για την Α1 και τον πρώτο όμιλο, που έγινε στο Ριζάρι ανάμεσα στον τοπικό Ορφέα και τον Όλυμπο Αψάλου. Στην Α' Ερασιτεχνική η ισχυρή Θύελλα Λυκοστόμου με μια 10άρα (!!!) επί της ουραγού, με μηδενική βαθμολογική συγκομιδή και εμφανώς αδύναμης Θύελλας Ριζοχωρίου, άνοιξε την βαθμολογική ψαλίδα από τους διώκτες του και μνηστήρες των θέσεων ανόδου, όταν την ίδια ώρα ο μεν Άρης Παλαιφύτου «σκόνταφτε» στην Καλή με την πάντα υπολογίσιμη Νίκη και ο... άλλος Άρης αυτός των Αμπελειών, σχεδόν «αυτοκτονούσε» στην έδρα του με αντίπαλο την έμπειρη Λεπτοκαρυά.
Στην Β' Ερασιτεχνική και τον 1ο όμιλο, «φυσιολογικά» τα αποτελέσματα, όμως ένα αρνητικό ρεκόρ καταγράφηκε στο παιχνίδι της Άρνισσας, με τους φιλοξενούμενους Προμάχους να βλέπουν 4 φορές την κόκκινη κάρτα του κου Ταγκαλίδη! Στο 2ο όμιλο, δύσκολες νίκες όμως πολύτιμα τρίποντα για τα θεωρητικά φαβορί, τον πρωτοπόρο και αήττητο Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και τον ενισχυμένο μεταγραφικά Μ.Α. Νέας Πέλλας, που θέλει να κάνει την δική του αντεπίθεση στον δεύτερο γύρο.
Τέλος για τον Α' όμιλο της Super League 2, ένα ευχάριστο απόγευμα και επιβλητική νίκη επί του Ολυμπιακού Β' για τον Αλμωπό Αριδαίας. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 10η αγωνιστική
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ 1-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 10η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 2-3
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 1-1
Μ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ - Μ ΘΥΕΛΛΑ ΡΙΖΟΧΩΡΙΟΥ 10-0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 10η αγωνιστική
Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ - ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ 3-1
ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΝΑ 2018 - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2-1

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 10η αγωνιστική
Ν Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν ΜΥΛ/ΠΟΥ - Μ ΑΛΕΞΑΝΡΟΣ Ν ΠΕΛΛΑΣ 0-1
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ ΒΡΥΣΗΣ - ΔΟΞΑ Π ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 3-1
 
SL 2 - Α' ΟΜΙΛΟΣ - 15η αγωνιστική 
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ Β' 3-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: