Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Αττικής Οδού

To φιάσκο άνευ προηγουμένου στην Αττική Οδό, με χιλιάδες οδηγούς εγκλωβισμένους για δεκάδες ώρες, έφερε την πρώτη παραίτηση.
Δεν πρόκειται για κυβερνητικό στέλεχος αλλά, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, για τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας (Βασίλης Χαλκιάς) που «πληρώνει πρώτος το μάρμαρο» για την πολύωρη ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών που εγκλωβίστηκαν στο οδόστρωμα χωρίς να φέρουν καμία ευθύνη αφού δεν υπήρχε καμία προειδοποίηση.
Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, στο διοικητικό συμβούλιο της Αττικές Διαδρομές Α.Ε., που συνεδρίασε εκτάκτως, σήμερα, Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, ο κ. Βασίλειος Χαλκιάς, Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, από την ίδρυσή της το 1999, υπέβαλε την παραίτησή του.
Ο Βασίλης Χαλκιάς στην επιστολή του δήλωσε ότι «προ ολίγου διασφαλίστηκε η ασφαλής απομάκρυνση και των τελευταίων ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό. Ως όμως προϊστάμενος ενός ολόκληρου μηχανισμού αισθάνομαι την ανάγκη να διευκολύνω την εταιρεία και να υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ευχόμενος τα καλύτερα στον αντικαταστάτη μου. Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα τις ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. σε αυτό το εμβληματικό έργο της Αττικής Οδού».
«Το διοικητικό συμβούλιο αφού ευχαρίστησε τον κ. Β. Χαλκιά για την 20ετή του προσφορά στην εταιρεία έκανε δεκτή την παραίτησή του και αποφάσισε την ανάληψη και άσκηση των καθηκόντων του κ. Β. Χαλκιά, από τον κ. Αριστοφάνη Παπαδημητρίου, Διευθυντή Κυκλοφορίας της εταιρείας, μέχρι την επιλογή νέου Διευθύνοντος Συμβούλου».
 
Πηγή: left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: