Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

ΕΠΣ Πέλλας: Τα σημερινά αποτελέσματα των αγώνων

Με το χιόνι να συνεχίζεται και σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες και την θερμοκρασία να πέφτει ακόμη περισσότερο, το γήπεδο της Κερασιάς ήταν αδύνατο να καθαρίσει και μοιραία το παιχνίδι του τοπικού ΠΑΟ με τον πρωτοπόρο του 1ου ομίλου Άρη Νησίου για την φάση των play off, αναβλήθηκε εκ νέου και μάλλον «δεν θα χάσει η Βενετιά βελόνι» αν δεν διεξαχθεί και ποτέ, αφού δεν υπάρχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο, παρά μόνο την καλύτερη προετοιμασία του Άρη Νησίου, μέχρι τους δύο τελικούς που έχει μπροστά του. 
Στις χαμηλότερες κατηγορίες αίσθηση προκάλεσε το ευρύτατο τελικό σκορ στο Λυκόστομο ανάμεσα στον πρώτο και δεύτερο της βαθμολογίας της Α' Ερασιτεχνικής, ενώ μετά και τα σημερινά αποτελέσματα των εξ αναβολής αγώνων, έγινε πιο ξεκάθαρο από ποτέ, ότι θα δοθεί μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος, για τις άλλες δύο προνομιούχες θέσεις. Στην Β' Ερασιτεχνική η Άρνισσα για τα play off του 1ου ομίλου νίκησε στους Προμάχους κι απέκτησε διαφορά ασφαλείας από την γηπεδούχο ομάδα, ενώ στον 2ο όμιλο ο Απόλλων Ραχώνας με ψυχωμένη αντίδραση και πανέξυπνη προσέγγιση, ανέτρεψε στο δεύτερο ημίχρονο με τρία γκολ του Παρασχάκη (60',70',75' την εις βάρος του κατάσταση που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο με το γκολ του Κοσκινόπουλου λίγο πριν την λήξη του, κι έφτασε σε μια απόλυτα δίκαιη νίκη. 
Στο παιχνίδι της Ραχώνας οι φιλοξενούμενοι που ήταν πιο ήρεμοι και καλύτεροι από τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο, με τους τελευταίους να έχουν περισσότερο παθητικό ρόλο, έχασαν μερικές καλές ευκαιρίες, κι ευτύχησαν να προηγηθούν λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου με ωραία επίθεση και άψογη εκτέλεση από τον Κοσκινόπουλο. Στο δεύτερο όμως κι ενώ η ηρεμία θα πίστευε κανείς ότι θα ήταν μ' αυτούς που είχαν κεφάλι στο σκορ και θα έβρισκαν πιο πολλούς χώρους, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι. Ο Απόλλων μπήκε πιο ψυχωμένα και όχι μόνο περιόρισε μεσοαμυντικά τους κινδύνους προς την περιοχή του, άρχισε ταυτόχρονα να βγάζει συχνά-πυκνά επικίνδυνες αντεπιθέσεις με αιχμή του δόρατος τον Παρασχάκη, με αποτέλεσμα απλά και μεθοδικά όχι μόνο να ισοφαρίσει αρχικά, αλλά και να ανατρέψει με άλλα δύο τέρματα πλήρως το σκορ και να πάρει μια απόλυτα δίκαιη νίκη. Ο Κεραυνός αντέδρασε στο τελευταίο διάστημα, αλλά το καθαρό μυαλό και την ψυχραιμία τα είχε αφήσει στα αποδυτήρια δείχνοντας έναν εκνευρισμό σε κάθε σχεδόν προσπάθειά του, με συνέπεια τις 2-3 καλές ευκαιρίες που του δόθηκαν να ξαναμπεί στο παιχνίδι, να τις απωλέσει από αρκετά πλεονεκτικές θέσεις. Πολύ καλή η διαιτητική τριπλέτα, χωρίς να της ξεφύγει αγωνιστικά και πειθαρχικά, σχεδόν καμία φάση. Φάσεις και γκολ από την αναμέτρηση, αργότερα...
Τέλος για την SL2, ο εξαιρετικός Αλμωπός με τον Ρόβα σκόρερ της αναμέτρησης, πέτυχε σπουδαία νίκη μέσα στην Ηγουμενίτσα με αντίπαλο τον Θεσπρωτό. 





Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
 
Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ PLAY OFF - 1η αγωνιστική
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ ΑΝΒΛ

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 15η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ 2-1
Μ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 8-0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ PLAY OFF - 4η αγωνιστική
ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ 2-3

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 15η αγωνιστική
ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΣΣΙΑΝΟΥ 3-1
 
SUPER LEAGUE 2 - Α' ΟΜΙΛΟΣ 23η αγωνιστική
ΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 0-3
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: