Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

ΕΠΣΜ: Νέος προγραμματισμός για τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΣ Μακεδονίας, συνεδρίασε τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022, μέσω τηλεδιάσκεψης, και αφού έλαβε υπόψη της τα αιτήματα που κατέθεσαν τα σωματεία όλων των κατηγοριών και το νέο σχεδιασμό των Επιτροπών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, αποφάσισε:
Α. Να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 5 – 6 Μαρτίου 2022 όλοι οι εξ’ αναβολής αγώνες σ’ όλες τις κατηγορίες και όσοι αγώνες διακόπηκαν, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Β. Να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 12 – 13 Μαρτίου 2022 όλοι οι αγώνες σ’ όλες τις κατηγορίες.
Γ. Να διεξαχθούν οι ημιτελικοί αγώνες του 51ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων «Σταύρος Ρεπανάς» την Τετάρτη 16 Μαρτίου και την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022.
Δ. Να διεξαχθούν την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 μόνον οι εξ’ αναβολής αγώνες Κισσός Χορτιάτη – ΑΕ Φιλύρου και ΑΜΣ Νικόπολη – ΔΑΣ Ωραιοκάστρου και οι ορισθέντες εξ’ αναβολής αγώνες της Α1 κατηγορίας την ίδια ημέρα να μετατεθούν για την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022.
Ε. Από το Σαββατοκύριακο 19 – 20 Μαρτίου 2022 οι αγώνες που έχουν το ίδιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, κατά την απόλυτη κρίση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ένωσης, να ορίζονται την ίδια ημέρα και ώρα, αρχής γενομένης από την Α’ κατηγορία, και να μην ισχύουν τα οποιαδήποτε αιτήματα έχουν κατατεθεί από τα σωματεία.
ΣΤ. Από το Σαββατοκύριακο 5 – 6 Μαρτίου 2022 και μετέπειτα όσοι αγώνες αναβάλλονται λόγω καιρικών συνθηκών ή σοβαρού λόγου θα ορίζονται άμεσα την πρώτη ερχόμενη Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: